2020 İLKBAHAR MODASI

2020-04-28

2020 yılı ülkemizde ve dünyada birtakım sıkıntıların baş gösterdiği ve mücadelenin hala devam ettiği bir yıl olsa da gelecek ayların daha güzel günler getireceğini umut ediyoruz. 2020 yılının ilk çeyreği geride kalırken ve bahar rengarenk yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlarken 2020 ilkbahar modası bundan nasıl etkileniyor beraber inceleyelim…

Cesur ve Güzel!

            Yeni sezonda en dikkat çeken parçalar arasında ilk sırayı şortlara verelim. Diz hizasında ve daha kısa formlarda yer alan birbirinden şık ve renkli şortlar, ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yerini alabilir. Hem evde hem de dış kıyafeti olarak kullanabileceğiniz gibi üzerine basic bir tişört giymeniz yeterli…

Farklı Tasarım Ceketler

            Pua Fashion gururla sunar! Yeni sezon ceketler birbirinden tarz ve trend. İlkbahar aylarında mevsim geçişinin yaşanması, hava sıcaklığının gün içerisinde sıklıkla değişmesi üzerimize ince bir ceket alma ihtiyacı hissettiriyor. Birbirinden farklı tasarımları, modern çizgileri ile yeni sezon ceketlere ise bayılacaksınız. Asimetrik kesim, salaş, keten ceketler her yaşa ve her tarza hitap eden bir model. Degaje yaka ceketler ise farklı tarzını ortaya koymak isteyen kadınların çok tercih edeceği bir model. Denim ve kot ceketler ise günlük kullanımda en çok giymek isteyeceklerinizden….

Anadolu Esintisi Taşıyan Şalvarlar

            Şalvar kullanımı bizim kültürümüzde çok alışılagelmiş bir şey. Kadınların günlük yaşamlarında rahat hareket edebilmelerine olanak sağlayan bu parçayı bir de böyle görün… Bohem şalvar olarak nitelendirebileceğimiz bu kıyafetler de ilkbahar ve yaz dönemine damga vuracaklar arasında yer alıyor. Hem evde hem de sokakta rahatlıkla kullanabileceğiniz şalvar ile farklı bir tarza imza atabilirsiniz. İlkbahar renklerini taşıyan, modern ile etnik çizgileri bir araya getiren şalvar rahatlığını yaşadığınızda iddia ediyoruz ondan vazgeçemeyeceksiniz.

İlkbaharın Olmazsa Olmazı Yağmurluk

Karşınızda spor ve rahat bir tarza hitap eden, günlük yaşamda elinizin altında bulunması gereken, dışarı çıkarken üzerinize hızlıca alabileceğiniz, gardırobunuzun vefalı üyesi yağmurluk! Yağmurluğa kurtarıcı bir dış giyim ürünü olarak bakabiliriz. Ev haliniz ile dışarı çıkmak istediğinizde, üzerinize yağmurluğunuzu geçirmeniz yeterli. Ayrıca yürüyüş yaparken, markete veya alışverişe giderken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pua Fashion yağmurlukları ise oldukça şık ve tarz detaylara sahip. Günlük kullanım dışında, modern tarza hitap eden kombininizi tamamlamak için de tercih edebilirsiniz.

 

Filtre