2020 İLKBAHAR RENKLERİ VE TRENDLERİ!

2020-01-29

Modayı hepimiz takip ediyoruz evet. Lakin ; renkleri de takip ediyor muyuz?

Şöyle söyleyelim; dolaplarınızdaki parçalar geçtiğimiz sezonlardan hatta ve hatta birkaç sezon öncelerden kalmış olabilir ve artık onlarla herhangi bir kombin yapmayacağınız düşüncesine kapılmış olabilirsiniz. HAYIR!

ONLARA BİR ŞANS DAHA VERİN!
Birazdan okuyacağınız efsanevi tüyolardan sonra eminiz ki ‘’ Bir daha bunu nerede giyebilirim ki?’’ diye kendinize sorduğunuz ve umutsuzluğun pençesine sizi düşüren kıyafetlerinizin bazılarıyla yeniden barışıyor olacaksınız.

Hepimiz biliyoruz ki, dünya moda trendini belirleyen markalar dahi öncelikle Pantone’ye bir kulak veriyor; ‘’ Hangi renk bu sezon trend?’’ sorusunun cevabını Pantone yanıtlıyor. Şimdi bir bakalım Pantone 2020 İLKBAHAR koleksiyonları ve naçizane bizlerin dolapları için hangi tonları eksik etmememizi önermiş…


ETRAFINA ATEŞ SAÇ!
Mevsimlerin de ruhu vardır. Gözlerimizi kapatıp bu ruhu düşündüğümüz an; ilkbahar denince akla hemen pembeler, somonlar, yeşil ve tonları gelse de bu sene biraz daha değiştiriyoruz algıyı ve toprak tonlarını hemen incelemeye başlıyoruz. Eee malum, toprak tonu dediysek de kırmızıyı asla es geçmemek gerekiyor. Fakat, düz bir kırmızı geldiyse aklınıza, hemen bu düşüncenizden vazgeçin çünkü alev alev yanan kırmızılar ilkbaharda herkesin gözlerini fethedecek! Zira Pantone de zaten ‘’ ATEŞLİ KIRMIZI’’ ismiyle , bu tonu tüm modacılara duyurdu.


GELELİM PORTAKALIN FAYDALARINA!
Biri portakal mı dedi? Evet evet… Yanlış okumadınız. Her ne kadar kendisi tam bir kış meyvesi olsa da , özellikle Trençkot ve ince bluz üstü tuniklerde bu ilkbaharda portakal kabuğu tonlarını sıklıkla görüyor olacağız.


SAFRAN ALTINDAN PAHALIYMIŞ!
Gelelim safran tonlarına. Özellikle İran denince akla gelen ve piyasada altın ile yarışan bu değerli baharat, renk tonunu Pantone’ye vermiş ve kendisi de 2020 sezonunun hem ilkbahar hem de sonbahar renklerinden vazgeçilmeyecek olanını ‘’safran sarısı’’ olarak açıkladı…

GECELERDE CİCİ KIZ OL!
Özellikle abiye ve şık gece giyim parçalarında morların ve somon tonlarının tercih edildiğini sık sık izliyor olacağız, ki bence uzaktan izlemeyelim, biz de bu tonlarla gecelerde harikalar yaratalım!


ÇOK PARDON, TRENÇKOTUNUZU NEREDEN ALDINIZ?
Evet çok önemli bir parça ve baharların vazgeçilmezi. Bunun için özellikle Pua Fashion’ın koleksiyonuna bakmanızı öneririz. Hardal ve safran tonları ile trençkotlarınızda mükemmel bir uyum yakalayabilir ve trençkotunuzun içine giyeceğiniz parçalarla da mükemmel bir şıklık yaratabilirsiniz!

Filtre