2020 SEZONUN TAKI TRENDLERİNE BİR GÖZ ATALIM!

2020-01-29

Kendi vücut tipimiz, saç kesimimiz ,boyun uzunluğumuz , cilt rengimiz gibi pek çok maddeye göre analizler yaparak kullanmamız gereken takı türlerini sizin için derledik, hadi birlikte göz atalım!


BİRİ KRALİYET Mİ DEDİ?
Özellikle Herry marka takıları inceleyerek uygun bütçeli takıları dolabımıza ekleyebiliriz. Yaklaşık 20 senedir trend olan ve hala daha trendliğini koruyan rönesans tarzı zarif çiçek dokulu ve taşlı takılar 2020 gecelerinde de ön planda olacağa benziyor.

Bunun yanında yine hayvan temalı ( kelebek, yunus,tavuskuşu) broş ve uyumlu küpeler de bu sene vücutlarımızda yerini alıyor.

KABİLESEL ESİNTİLER
Özellikle de şık ve özgün İtalyan stiliyle kombine edildiğinde muazzam bir tezat zıtlık yaratan etnik takılar , 2020’de göz dolduracak cinsten. Geniş çaplı bileğe veya boyuna tam oturan etnik desenli gümüşler, çelikler ve platinler ; düşük bütçelerle harikalar yaratmanız için sizlere çeşitli markalar tarafından sunuluyor.


BİRİ 1960 MI DEDİ?
Evet evet yanlış okumuyorsunuz. Hatırlar mısınız ; 2017’den bu yana , yüksek beller, pilili etekler ,şifon bluz ve yakalı elbiseleri zaten trend olarak tüm moda markalarında görüyorduk. Yine bu sene görmeye devam edeceğiz lakin bir ekleme yaparak. 1960’lardan kalan geniş bilezikler , ahşap üzerine desenli kalın çaplı bilezikler oldukça trend olacağa benziyor. Renk mi? Renk tamamen size kalmış ama bizce gökkuşağının her tonunu tercih edebilirsiniz, renkli olsun yeter!


LOGOLARCA…
Evet, kimi sever kimi de sevmez ama 2020’de ünlü markaların logolarından oluşan takılar oldukça ön plandalar. Çantalardan ayakkabılara, fularlardan saç bantlarına kadar her yerde görebildiğimiz logolar artık takılarda da trend. Fakat , burada kullandığımız takının yani logonun hangi markaya ait olduğuna da dikkat edelim ki , katıldığımız ortama göre prestijimiz sarsılmasın:))


YAKA KOLYELERİ
Hatırlar mısınız eskiden okula giderken annelerimiz bembeyaz dantel işlemeli yakalarla süslerlerdi bizi, aynı zamanda takım tokaları da olurdu hatta… Onların biraz daha kadınsı hallerini düşünelim… Zırh dokulu ve taş işlemeli yakalarla tarzına ciddi anlamda renk katabilirsin.


Hadi şimdi Pua Fashion ‘ın senin için hazırladığı koleksiyonlara göz gezdir ve kombinini yarat. Kendine de bir armağan ver ve günün güzelleşsin!

Filtre