2020 YAZ SOKAK MODASI

2020-04-28

            Bahar ayları yavaş yavaş geride kalırken, havaların giderek ısınması ve parlak güneşli günler yazın habercisi niteliğinde. 2020 yılının kış ve bahar aylarını temkinli ve genel olarak evlerimizde kalarak geçirsek de yakında kendimizi yine sokaklarda bulacağız. Peki 2020 yaz sokak modası neleri barındırıyor? 2020 sokak modası hakkında merak ettiğiniz her şey yazımızın devamında…

2020 Sokak Modası Nostalji Rüzgarları Estiriyor

            Bu yıla damgasını vuran kreasyonlara bakıldığında eskiye dönüşün hâkim olduğunu belirtebiliriz. Özellikle elbise modelleri oldukça nostaljik detaylara sahip. 70li yıllarda kullanılan renk ve modellerdeki elbiselere benzer özellikteki elbiseler vitrinleri süslüyor. Eğer sandıkta annenizin ya da başka bir aile büyüğünüzün hatıra olarak sakladığınız bir elbisesi varsa, bu yaz onu rahatlıkla giyebilirsiniz asla demode görünmeyecektir. Çiçek desenli kumaşlar ile dikkat çekici renklerin de bolca kullanıldığı rengarenk ve cıvıl cıvıl elbiseler sizce de bu yazın coşkusunu yansıtmak için harika seçimler değil mi? Ayrıca Helen tarz olarak nitelendirilen, düz ve rahat elbise modelleri de bu yazın trend parçaları arasında yer alıyor.

Gardırobunuzda Kısa Pantolonlara Yer açın

            2020 moda trendleri belirlenirken acaba tüm dünyayı etkisi altına alacak bir salgın olacağı biliniyor muydu? Çünkü ev rahatlığını sokağa taşıyan şortlar ve kısa pantolonların kullanımı bu yaz oldukça moda… Hatta pijamayı andırır desen, kumaş ve modele sahip alt üst takımlar ile şortlar bu yaz karşımıza sık sık çıkacak… Bizden söylemesi bu yaz için alışveriş yapmadan önce kısa pantolon ve şortlar için gardırobunuzda epeyce yer açabilirsiniz….  

Etnik Detaylar Ön Planda

            Son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan ve etnik unsurlar barındıran bohem tarz bu yaz da moda trendleri arasında yerini alıyor. Canlı ve enerjik renkler ile sıradanlıktan uzak modellerin kombinlerde kullanıldığı bu tarzın, özellikle özgür bireyleri simgelediğini belirtebiliriz. Bohem tarzın yanı sıra el işçiliğinin ön planda olduğu kıyafetler de bu yaza dair dikkat çekenler arasında yer alıyor. Modern çizgilerde tasarlanmış pek çok kıyafette de dantel ya da el örgüsü gibi el emeği detayları sıklıkla görebilirsiniz.

 

Filtre