4 TAKIM KOMBİN ÖNERİSİ

2020-10-13

 

Şık bir davette, hafta sonu arkadaşlarla gezerken, iş toplantılarında ne giyeceğinizi düşündüğünüzü ve modayı yakından takip etmek istediğinizi biliyoruz. Günün modasına uygun trend ürünler ile kombin önerileri arıyorsanız bu yazımız tam size göre. 

Yazın son günlerini yaşadığımız ve havaların soğumaya başladığı bu günlerde şıklığından ödün vermeyen kadınlar, 2020 sonbahar ve kış kombin önerilerini araştırmaya başladı bile. Kuşkusuz bu senenin modası yine rahatlık ve konfor üzerine… Özellikle sonbahar aylarında kombin hazırlarken, vedalaşamadığımız yazlık kıyafetlerimizi kullanmaya devam etmek isteriz. Bunu da göz önünde bulundurarak 4 kombin önerisi derledik.

 

Şort Giymenin Tam Zamanı

 

Yazın şort giymeyi tercih etmeyen ve şortunu çorap ile kombinlemek isteyen kadınların en sevdiği mevsim sonbahar. Kumaş ve geniş paça, ekose desen şortunuzu sade bir bluz ve uzun bir hırka ile tamamlayabilirsiniz. Uzun bir çizme ile yazlık- kışlık kıyafetlerin birbiriyle ne kadar uyumlu olabileceğini gösterebilirsiniz.  Büyük detaylı kolye ve zincirlerle teksas havası estirmeniz mümkün. 

 

Elbisenizi Dolaba Kaldırmayın

 

Çiçekli şifon elbiselerinizi, günlük kullanımda spor parçalarla kombin yaparak şık ve kadınsı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Çiçekli elbiseleriniz üzerine deri ya da kot ceket giyerek spor şık bir görüntü yakalamanız mümkün. Bu kombin ile hafta sonu arkadaş toplantılarında adınızdan söz ettirebilirsiniz. Ayakkabı tercihinizi spor ya da Babetlerden yana kullanabilir ve tarzınızı konuşturabilirsiniz.  Elbisenizi tamamlayacağınız son trend deri ve kot ceketleriniz ile havalı ve stil sahibi görünebilirsiniz.

 

Şalvar Rahatlığı

 

Spor ve şık görünmek isterken aynı zamanda muazzam rahat olmak isteyen kadınlar için renk renk, desen desen, çeşit çeşit şalvarlar vitrinleri süslüyor. Eskiden şalvarımızı yalnızca evlerde giymeyi düşünürken şimdilerde sokak modasının başını çekiyor desek yalan olmaz. Üstelik kombin yapması en kolay parçalardan biri. Rahat bir spor ayakkabı ile giydiğiniz şalvarınızın üzerine basic bir tişört ya da bluz giymeniz ve uzun bir şal ile tamamlamanız yeterli. 

 

Kadifenin Asaleti

 

Büyüklerimizin sıklıkla kullandığı ve zengin görüntüsüyle en havalı kumaşlardan olan kadifeler yeniden sahalarda. Özellikle dış giyimde sıklıkla kullanılan kadifeyi, tüm vücudunuzda taşımak yerine tek bir üründe kullanarak stil sahibi görünmeniz mümkün. Spor bir kot pantolon üzerine yazdan kalma tişörtünüzü giyebilir ve üstüne kadife bir sweatshirt tercih edebilirsiniz. Bu kombin kumaş seçiminiz nedeniyle ister spor ister spor şık bir giyim tarzına uygundur. Spor ayakkabılarla rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi, topuklu bir ayakkabı ve büyük aksesuarlarla daha havalı bir stil yakalayabilirsiniz.

Filtre