AYAKKABILAR ÖNEMLİ! AYAKKABI VE KİŞİLİK ANALİZİ

2020-02-17

Evet! Ne demiş hepimizin idolü Marilyn Monroe? ‘’ Bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz, dünyayı bile fethedebilir.’’ Buna göre sizce , ayakkabılardan başlayarak, karşımızdaki insanların kişilikleri ile alakalı bazı analizler yapıyor olmamız pek de namümkün görünmüyor! Haydi birlikle bakalım, kim nasıl ayakkabılar tercih edermiş?


TOPUKLUMU GİYİYORUM, HAVALAR SAÇIYORUM!
 
Rutin giyimde de topuklu tercih eden hanımların genelde dikkat çekmek isteyen de bir tarzı vardır. Bunlar gösterişe düşkündür ve havalı olmayı severler! Ve evet yürümesini de biliyorsa, gerçekten havalı olmadığını iddia edecek olan bir kimse de yoktur açıkcası. Bunların yanı sıra bu kadınlar pek bir cesurdur. Yürümesi her ne olursa olsun zor olan ve ortopedik tabanlara göre de hayli konforsuz olan topuklu ayakkabıları her ne pahasına olursa olsun şıklıklarından taviz vermemek için tercih eden kadınların, zorluklardan da korkmadıklarını ve hayatın tüm engebelerine karşı her dakika sımsıkı durduklarını da söyleyebiliriz!


HANIM HANIMCIK BABETLER!

Şık ve rahat… Aynı zamanda da pek bir kibar olan babetler, rahatına düşkün ve şıklıktan da taviz vermek istemeyen kadınların sıklıkla tercihidir. Ofiste,okulda,piknikte,toplantıda her ortamda uygun şekilde tercih edebilecekleri onlarca babetleri vardır dolaplarında ve bunun rahatlığı hep yüzlerindedir. Sadeliğe bayılan ama bu sadelik içinde de şıklık yaratmak isteyen hanım hanımcıkların tercihidir babetler!


BOT VE ÖTESİ…

Eğer onlarca topuklu ayakkabının ,babetin, spor ayakkabıların, uzun uzun çizmelerin arasından orta halli ve kısa botları tercih eden bir kadınsanız yada böyle bir kadınla karşı karşıyaysanız, bilin ki bu kadın sıkı bir stil takipçisi! Hem rahat hem de cool, ister cowgirl ister rugan şıklığında… Öyle yada böyle dikkat çekmeyi seven ve kendinden emindir bot severler!


SANIRSIN Kİ HER DAKİKA KOŞMAYA HAZIR!

Evet vardır o imaj sürekli spor ayakkabı giyenlerde:) Her an her dakika derhal koşmaya başlayacakmışcasına rahat ve bir o kadar da cool! Son trendlerle birlikte ofislerde de şık elbiselerin altlarında pek çok kombinde görüyor olduğumuz spor ayakkabı şıklığı , hem trendleri takip eden hem de şıklığından aynı zamanda bu şıklığın içerisinde yer etmiş bir konfordan nasibini almak isteyen kadınların tercihidir!

Her ne tarz ayakkabı seçersek seçelim birinci öncelik kombinimize uygun olması, ikinci öncelik ise bulunduğumuz yere uygun olmasıdır. Gerisi zaten iyilik, güzellik:))

Filtre