BURÇLARA GÖRE STİL ÖNERİLERİ

2020-02-17

Ruh alemlerimiz o kadar değişken ki, bununla alakalı genel olarak astroloji yardımımıza koşuyor. Evet tabii ki, giyimimizi burcumuza göre bir kalıba sokmak çok da anlamlı bir tutum değil lakin araştırmalar diyor ki, burçlara göre giyim tarzları benzerlikler ve farklılıklar gösterebilmekte. Bunun sebebini ise, evrensel çekime ve zodyaktaki o muhteşem devinime bağlıyoruz! 

BURCUNA GÖRE ÖZEL TERCİHLERİN VE SENİ DAHA ÖZGÜVENLİ HİSSETTİRECEK STİL ÖNERİLERİ NELER?

KOÇ

Söz konusu stil olduğunda yaratıcı, cool ve korkusuzsunuz. Bu da sizi seçimlerinizle ikonik olma imkanı sağlıyor. Dokular, desenler, gösterişli parçaları kimsenin başaramayacağı bir zarafetle bir araya getiriyorsunuz.

BOĞA

Sizin için rahatlık kadar, feminenlik de oldukça önemli. Canlı ve feminen parçalara, spor detaylar katmaktan hoşlanıyorsunuz. Aksesuarlar ise bir diğer vazgeçilmeziniz.


İKİZLER

Yeniliklere oldukça açık olsanız da sizin stil konusunda kelimeniz kesinlikle “vintage”. Yaşanmışlığı olan parçaları bir tutam modern etkiyle bir araya getirip ortaya karşı konulması imkansız bir sanat eseri çıkarıyorsunuz.

 

YENGEÇ

Doğanızda olan feminenliği eğlenceli ve sıra dışı parçalarla kullanarak içinizdeki çocuksuluğu vurgulamayı seviyorsunuz.Kaygan kumaşlar, klasik parçalarla birleştirilmiş dikkat çekici parçalar tam size göre.


ASLAN

Dikkat çekicilik ve gösteriş kadar, güçlü bir duruştan da hoşlanıyorsunuz. Hacimli formlar ve işlelemer Aslan kadınının stil kodları içinde.


BAŞAK

Görünümden önce kaliteye önem veren Başak burcu kadınları, tutarlı görünümlerden hoşlanır. Şarap tonlarının soft renklerle ahengi onların ruh halini yansıtıyor.

 

TERAZİ

Sakin mavi tonlarının dinginliğindeki stilleriyle sokakta parlayan Terazi kadınlarının moda konusundaki fobisi “abartı”.

 

AKREP

Tek renk giyinmekten hoşlanan Akrep kadınları için iki temel madde var: Siyah ve beyaz.


YAY

Etnik desenler, dokular, aplikeler… Özgür, hippi ve aynı zamanda feminen olan ruhlarının yansıması olan bu elementler, stillerinin temelini oluşturuyor. Bir çift stiletto ise vazgeçilmezleri.

 

OĞLAK

Toprak grubundaki diğer burçlar gibi stillerini abartıya kaçmadan tutarlılık üzerine kuran Oğlak burcu kadınları, keskin ve net kesimleri dikkat çekici aksesuarlarla renklendirmeyi seviyor.


KOVA

Kova burcu kadının stilini tek kelime ile özetlememiz gerekirse maskülenlik olurdu. Parlak tonları maskülen kesimlerle kullanan Kova kadınları için bir diğer önemli nokta ise rahatlık.


BALIK

Romantik ve hisleriyle yaşayan Balık kadınları, soft desenler ve feminen elbiselerle bu özelliklerini yansıtmaya devam ediyor. Romantik elbiseleri, feminen ayakkabılar ve soft renklerle tamamlıyorlar.

Filtre