Desensiz elbiseler

2020-06-19

Desensiz elbiseler; kullanım yerleri açısından bakıldığında dolabınızda mutlaka olması gereken zamansız kıyafetlerin başında gelir. Elbisenin basic olması, onu her anlamda farklılaştırabilmeniz için size çok sayıda seçenek sunmasını demektir. Aynı elbise ile hem arkadaşlarınızla sabah kahvaltısına çıkabilir hem alışveriş merkezlerinde dolaşabilir hem sahil yürüyüşü yapabilir hem de bir akşam yemeği davetine katılabilirsiniz.

Desensiz elbise, üzerinde kullanabileceğiniz çok sayıda aksesuar ile tamamlandığında birbirinden farklı görüntülere sahip şık kombinler haline gelebilir. Yaz aylarında kullanabileceğiniz siyah penye kumaşa sahip desensiz elbise, beline takacağınız renkli, desenli, geniş, dar, zincir ya da halat bir kemer ile farklı bir görünüşe kısa sürede ulaşabilir. Aynı elbiseyi, kemer yerine uzun kolyeler ile kombinlediğinizde ise hem elbisenin tarzı hem de görüntüsü bir anda değişecektir. Kullandığınız aksesuarın şıklığına göre, spor ya da casual bir görüntü alabilecektir. Elbise ile kullanılabilecek bir diğer aksesuar da renkli fularlar olabilir. Siyah bir desensiz elbise, üzerine kullanacağınız canlı renklere sahip şık bir fular ile taçlandırıldığında, daha zengin bir görüntüye kavuşacaktır.

Örgü elbiselerde desen ve renk kullanılmadığında, kullanabileceğiniz ayakkabı, çizme ve aksesuar seçeneklerini de artırmış olursunuz. Siyah, tek renk, desensiz örgü bir elbise, hemen tüm renklerde ayakkabı ile rahatlıkla kombinlenebilecekken, üzerinde desen olan elbiselerde, desen renkleri ayakkabı seçiminizi etkileyebilir.

Keten elbiselerde, çizgili puantiyeli ya da desenli yerine, desensiz elbise tercih edildiğinde hem kullanım yeri hem aksesuar kullanım zenginliği artacaktır. Gündelik hayatta, kalıpları rahat ve pratik olduğu için sıklıkla giyilen elbiselerin özellikle tek renk ve desensiz olarak tercih edilmesi de avantajlıdır. Bu sayede aynı elbise arka arkaya giyilse bile kullanılabilecek aksesuarlar ile yeni bir elbise havası yaratabilir.  Örneğin ekoseli kumaştan yapılmış bir elbise ay içinde en fazla birkaç kez kullanılabilecekken, düz renk desensiz elbise aynı hafta içinde bile rahatlıkla kullanılabilir.

Straplez desensiz elbise, farklı takı ve kemerlerle desteklenebileceği gibi, salaş ceketler ya da renkli fularlar ile de farklı görünüme sahip olabilirler. Ayrıca kıyafeti, dantel eldiven ya da tozluk gibi sıra dışı aksesuarlar ile birleştirip farklı bir tarz da oluşturabilirsiniz.

Straplez, askılı, güpürlü ya da dantelli… Seçiminizi hangisinden yana kullanırsanız kullanın, bu elbiselerden en az birer tanesinin desensiz olmasının kombin alternatiflerinizi ne kadar çoğaltabileceğini sakın unutmayın.

Desensiz elbise ile sınırsız kombin yaratılabilir ve buradaki tek sınır sizin hayal gücünüz olacaktır. Elbise dolabınızın başrol oyuncusu kesinlikle: “desensiz elbise” olmalıdır.

Filtre