Diz altı elbise modelleri

2020-06-19

Elbise boyları, tarzınızı ortaya koyabileceğiniz iyi bir detaydır. Seçeceğiniz elbisenin etek uzunluğu, karakter özelliklerinizi ön plana çıkarabilir. Rahatına ve özgürlüğüne düşkün kadınlar uzun salaş ya da mini elbiseler arasından kendilerine en uygun olanını seçebilirler. Ruhunda romantik ve nostaljik esintiler barındıran kadınlar diz altı kloş ya da dar kesim elbiseleri asilce taşıyabilirler. Elbise boyu seçiminde; elbisenin yapısı kadar, giyileceği ortam, kişisel özellikler, fizik yapısı ve yaş da önemli birer etkendir.

Diz altı elbise modelleri, kalın üst bacak yapısına sahip kadınların sıklıkla tercih ettiği, bacağın olduğundan daha ince görünmesini sağlayan kurtarıcı modellerdir. İster kloş ister dar yapıda olsun, diz altı seviyesinde biten etek seviyesine sahip bir elbise ile üst bacak yapınızdaki kusurları rahatlıkla gizleyebilirsiniz. Ayrıca diz altı elbiseler uygun topuklu ayakkabılar ile kombinlendiğinde boyunuzu da olduğundan uzun gösterecektir. Alt beden ve üst beden arasında orantı sorunu yaşıyorsanız diz altı elbise ve uzun bluzlar ile görüntünüzde altın oranı yakalayabilirsiniz.

Yaz dönemlerinde olduğu kadar, bahar ve kış aylarında da diz altı elbise modelleri oldukça kullanışlıdır. Örme diz altı elbise modelleri, opak çoraplar ve kısa çizmeler ile birleştiğinde asil ve sıcak bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Örgü diz altı elbiselerinizi renkli kemerler kullanarak ve uzun kolyeler ile tamamlayarak bahar ve kış sezonlarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İlkbahar aylarında desenli diz altı kloş elbiseler, renkli fular ve kalın çerçeveli güneş gözlükleri ile birleştirilerek kusursuz bir dış görünüm elde edilebilir. Diz altı penye elbiseler, ilkbahar ve yaz dönemlerinde sandalet ve spor ayakkabılar ile hem rahatlığı hem şıklığı hem de serinliği üstünüzde taşımanıza olanak sağlar.

Diz altı elbiselerde, elbise boyunun bittiği yer vücut yapınıza uygun olmalıdır. Eğer diz altı bacak ve bilek kalınlığı fazlaysa; etek boyu dizin hemen altında bitmeli daha fazla uzamamalıdır. Baldırın ortasında biten etek boyu, bacaklarınızın olduğundan daha kalın görünmesine neden olabilir.

Diz altı elbise modelleri arasından; tarzınızı yansıtacak desen ve kesimde bir elbiseyi mutlaka dolabınıza ekleyin. Rahatlığa ihtiyacınız olan her durumda ilk tercihiniz olabilirler.

Filtre