DOLAPLARIN VAZGEÇİLMEZ KADIN GİYİM ÜRÜNLERİ

2020-10-13

Gardırobumuz ağzına kadar dolu olsa dahi giyecek hiçbir şey bulamadığımız zamanlar ne çok oluyor değil mi? Kombin hazırlarken zorlandığımız, bir sürü güzel kıyafetimizi sırf bu nedenle giyemediğimiz zamanlar. Bazen de hiç hazırlıklı olmadığımız bir ortama ya da davete gitmemiz gerektiğinde asla giyecek bir kıyafet bulamayışımız. Halbuki alışveriş yaparken her şeyi aldığımızı ve her duruma hazır olduğumuzu zannederiz. Ancak her anın kurtarıcısı belli başlı ürünler dolabımızda olmadığında kombin yapmakta zorlanır ve giyecek hiçbir şey bulamayız.

 

Kadınların dolapları için olmazsa olmaz ürünler vardır ve bunlar adeta kurtarıcı ürünlerdir.

 

Siyah Kumaş Pantolon

Klasik ve sade bir siyah pantolon her durumda kurtarıcı ürünlerden biridir. Tek renk ve koyu rengi nedeniyle birçok renk kıyafet ile tamamlanırken, üzerine giyeceğiniz farklı kıyafetlerle birleştiğinde çok farklı kombinler yapmanıza olanak sağlar. Tek bir pantolon farklı kombin yaparak birden fazla pantolonun görevini üstlenebilir.

Beyaz Gömlek

İster kot üzerine, isterseniz de kumaş bir pantolon üzerine giyin tam bir kurtarıcı parçadır. İş yerinde, sokakta, toplantılarda hatta doğru bir kombin ile davetlerde bile giyebileceğiniz beyaz bir gömleğiniz mutlaka olmalı.

Jean Pantolon

Desensiz ve klasik bir jean pantolon kombinleriniz için en büyük yardımcınız olacaktır. Üzerine giyeceğiniz klasik bir bluz ve stiletto ayakkabılar ile şık bir davete bile katılabileceğiniz gibi yalnızca ayakkabı ve bluzunuzu değiştirerek hafta sonu gezmesine uygun hale getirebilirsiniz.

Kalem Etek

Triko kazaklarla spor şık bir görüntü yakalayabilirken, gömlek ile kombi yaparak sade ve şık görünmeniz mümkün. Vücut yapınıza uygun ise kalem eteği dolabınızdan eksik etmeyin.

Beyaz Düz Tişört

Yazın tek başına kullanabileceğiniz tişörtleriniz sonbahar ve kış sezonunda ceket içine giyilerek kıyafetinizi tamamlar. Düz bir tişört tercihiniz renkli aksesuarlarla havalı birer kıyafete dönüşebilir.

Siyah Basic Elbise

Elbiselerin günümüzde birkaç küçük hareket ile hem spor hem de klasik kullanılabildiği düşünüldüğünde siyah bir elbisenin ne kadar farklı kombinlenebileceği çok açıktır. Üzerine kot ceket ve spor ayakkabı ile günlük de kullanabileceğiniz siyah elbisenizi akşam bir iki değişiklikle davetlerde kolayca kullanabilirsiniz.

Kot Ceket

Renk renk, desen desen kot ceketlerden kendinize en uygun olanını seçerek dolabınızda bulundurmanız, yaz akşamları ve sonbahar kıyafetlerinizi tamamlayan ve sıklaştıran en önemli parçalardan biri olacaktır

Trençkot

Yağmurlu havalarda dahi şık ve stil sahibi görünmenin en kolay yollarından biri şık bir trençkota sahip olmaktır. Farklı çeşit ve renkleriyle size uygun bir trençkot mutlaka vardır.

Filtre