EVDE GİYİLEBİLECEK BLUZLAR

2020-04-24

Bir gömlek kadar şık bir tişört kadar rahat olan bluzlar; gardırobumuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Kolaylıkla kombin yapılabilmesi ve aynı bluzu farklı tarzlarda yorumlayabilmenin de mümkün olması; bluzların cazibesini artıran bir diğer faktör. Günlük yaşamda ya da özel zamanlarda da kullanabileceğiniz bluzlar ile nasıl kombinler yapabilirsiniz buna değinelim. Öyleyse ilk olarak ev stili ile başlayalım!

Evde Giyebileceğiniz Bluz Modelleri

                Ev kıyafetlerimizde tercih ettiğimiz en temel şey giysilerimizin rahat olmasıdır. Karantina günlerinde eskiye oranla daha fazla evde vakit geçirdiğimiz şu günlerde, ev rahatlığına ve rehavetine kapılmak yok. Rahat fakat şık kıyafetler ile hoş görünümünüzü muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Bunun için size önereceğimiz birbirinden güzel Pua Fashion bluz modelleri işte karşınızda…

Düz V Yaka Bluzlar

                Havalar giderek ısınmaya başlarken baharı ve yazı müjdeleyen cıvıl cıvıl bluzları evde ve dışarda kullanabilirsiniz. Baskı ve desenlerden hoşlanmayanlar için V yaka kısa kollu düz renk bluzlarla başlayalım. Beyaz, mavi veya pembe renk seçeneği ile bu bluzları evde giyebileceğiniz gibi dışarı çıkarken de etekle veya pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Tarzınıza göre birkaç takı ve aksesuar ile basit ama etkili bir görünüm elde etmeniz son derece kolay olacaktır böylece.

Farklı Detaylar Barındıran Bluzlar

                Ev kıyafeti de olsa bluzum farklı detaylar barındırmalı, tarz olmalı diyorsanız size önerimiz fermuar cepli bluzlar ile kapüşonlu bluzlar olacak. Renkleri, kesimleri ve tarzları ile oldukça ilgi gören bu bluzları ne ile giyerseniz giyin sonuç havalı bir kombin olacaktır. Özellikle spor giyinmeyi seviyorsanız bu modeller tam sizlik!…

Cazibenizi Artıracak Modeller

                Ev kıyafeti de olsa albenili görünmeyi seviyorsanız, bluz tercihlerinizde önceliğiniz V yakalı olanlar olmalı. V yakanın sihri ile daha çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Spor kesim ya da daha klasik çizgilerde tasarlanmış bir V yaka bluz tarzınıza hitap edebilir. Evdeyken tayt üstü giyebileceğiniz siyah, gri ve hâkî renkleri ile V yaka parlak bluzlar, casual bir tarz için önü baskılı mavi, bej ve siyah renkleri ile V yaka bluzlar bu gurupta öne çıkan modeller arasında yer alıyor.

 

Filtre