FARKLI TASARIM TUNİKLER

2020-04-24

Özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında, havaların gidişatına göre adeta bir kurtarıcı görevi üstlenen tuniklerde, klasik modellerden sıkılanlar için harika bir haberimiz var. Birbirinden farklı tasarım tunikler göz dolduruyor.Peki her mevsim rahatça kullanabileceğiniz tunik modellerini nasıl kombinleyebilirsiniz biraz da ona değinelim.

Farklı Tasarım Tunikler ile Tarzınızı Konuşturun

            Bazı kıyafetler vardır ki onları giyerken çok fazla uğraşmanıza, kullanacağınız aksesuarları detaylıca düşünmenize gerek yoktur. Kıyafet tek başına yeterince dikkat çekicidir. İşte bu tanımlamaya giren giysiler arasında Pua Fashion tunikleri de yer alıyor. Her kesimden kadınların rahatça kullanabileceği bu tunikler ile yapabileceğiniz kombinler neler olabilir birlikte göz atalım.

Havalı Bir Tarz İçin Yazlık Tunikler

            Özellikle yazlık yerlerde farklı bir tarza imza atmak isterseniz; modern çizgilere sahip, asimetrik kesim, önü düğmeli tunikleri şort üstü önünü açık bırakarak kullanabilirsiniz. Biliyorsunuz son zamanlarda küçük, kısa ve dar bluzlar oldukça moda. Dilerseniz bir kot pantolon ile bu bluzları giyebilir, önü açık kalacak şekilde üstüne tuniğinizi bir ceket gibi alabilirsiniz. Hem şık hem de oldukça havalı görünmeniz yazlık tunikler ile işte bu kadar basit. Converse tarzı bir spor ayakkabı veya bir sandalet ile tamamlayabileceğiniz kombininiz hazır…

Birbirinden Şık Gömlek Tunikler

Özellikle tesettür tunik arayışında olanlar için cevap niteliğinde olan gömlek tunik modelleri, oldukça şık ve rahat. Her mevsim kullanabileceğiniz bu tunikleri eğer yazın kullanmak isterseniz önü açık olarak, tesettür kombini yapmak için ise önü kapalı olarak geniş pantolonlar veya etekler ile kullanabilirsiniz.

Gömlek tunikler arasında yer alan ve şıklığı ile göz dolduran bir diğer tunik modeli ise siyah ve beyaz renk seçeneği ile işlemeli tunikler… Hafif transparan bir görünüme sahip bu tunikleri, askılı bir bluz veya bir büstiyer ile kullanarak cazibenizi artıran oldukça hoş bir görünüm kazanabilirsiniz.

Her Koşulda Rahatlığı Sevenler İçin Tunik Modelleri

            Koşullar ne olursa olsun rahatlığından ödün vermek istemeyenler ve spor bir tarza sahip olanlar için vazgeçilmez kıyafetler arasında yer alacak tunik modelleri işte karşınızda! … Önü kısa arkası uzun, asimetrik kesim tunikler; farklı renk seçenekleri ve modern baskıları ile çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Şık bir ev kıyafeti olarak da tercih edebileceğiniz bu tunikleri, yaz aylarında şort ile kullanarak da hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Filtre