Hafta Sonu İçin Kot & Kazak Kombinleri

2020-01-03

Hafta Sonu İçin Kot & Kazak Kombinleri

Kalem etekler,  gömlekler, ceketler ve topuklu ayakkabılar ile  geçirilen bir hafta neyse ki sona erdi ve nihayet hafta sonu geldi! Şimdi konfor ve hareket zamanı…  Hafta sonunda kendini hem rahat hissetmeni sağlayacak hem de şıklığından ödün vermeni engelleyecek olan hafta sonu kombinleri sadece kazak ve pantolon ile bile ne kadar şık olunacağını kanıtlamanı sağlıyor. Sezonun öne çıkan parçalarını bir arada kullanabilir  ve böylelikle zahmetsiz kombin hazırlamanın keyfini sen de yaşayabilirsin.

Öncelikle hangi parçaları bir arada kullanabileceğini ve şıklığını ön plana çıkarmak için hangi detaylara dikkat etmen gerektiğini gözden geçirelim. Böylelikle hafta sonu kombinleri ile şıklığından ve zarafetinden ödün vermeden  keyifli bir hafta sonu geçirmen mümkün olur.  Girdiğin her ortamda tüm bakışların üzerinde toplanmasını sağlayacak kadar şık da olabilirsin, “bu kadar iddialı olmaya gerek yok” da diyebilirsin. Tercih senin!

Balıkçı Yaka Kazak - Slim Fit Kesim Jean Kombini

Modası hiçbir zaman geçmediği için  zamansız bir şıklık yakalamanı sağlayan balıkçı yaka kazaklar  aslında kolay kombin hazırlamak isteyenler için joker kıyafet oluyor.  Balıkçı yaka kazaklarla dilediğin her türlü kıyafeti bir arada kullanabilir ve etkileyici bir şıklık yakalayabilirsin.  Vücudu tam olarak saran kazak kombinleri slim fit kesim  kot pantolonlarla birlikte  yapılabilir ve böylelikle zarif vücut hatlarını ön plana çıkarabilirsin. Balıkçı yakalarla kot pantolonların dostluğu zaten aşikar! Hiçbir detayda uyumsuzluk olmadığından bu kombinler kurtarıcınız da olabilir. 

Kombini tamamlama önerileri:

  • Gösterişli ve kalın bir uzun kolye 
  • Desenli saç bandı 
  • Blazer ceket

Payetli Kazak - Yırtık Detaylı Jean Kombini

En çok tercih edilen jean kombinleri arasında yer alan  ışıltılı kazak ve yırtık desenli kot pantolonlar sana çok yakışabilir. Hafta sonu için gayet uygun olan bu kombin  kıyafetlerinde hafif ışıltıyı seven kadınlar için ideal bir seçenek olabiliyor. Payetlerle süslenerek ışıltılı bir görünüm kazanan kazak modelleri yırtık  detaylı kot pantolonlar ile muhteşem bir uyum yakalıyor. Özellikle hafif geniş yakalı bir kazak modelini tercih etmen durumunda large havanı çok daha fazla güçlendirebilirsin.  Paletlerle süslenen kazaklar tıpkı boğazlı kazak kombinleri gibi  kendini gün boyunca çok rahat hissetmeni sağlar. Şık görünüyorken bir yandan da konforundan ödün vermemiş olursun.

Kombini tamamlama önerileri:

  • Işıltılı bir kemer
  • Büyük küpeler
  • Gösterişli bir yüzük

Baskılı Kazak - Mom Jean Kombini 

Uzun zaman önce satın aldığın mom jean kombin hazırlama konusunda imdadına yetişebilir. Özellikle sokak modasına uygun ve bohem bir kombin hazırlamak istersen  baskılı kazaklar ile mom jean kombin  seçeneğini değerlendirebilirsin.  Karışık desenlerin baskı şeklinde kazak modellerine kazandırıldığı tasarımlar mom kesim  kot pantolonlar ile muazzam bir uyum yakalayabiliyor. Dolayısıyla hem rahat bir hafta sonu geçirmiş oluyorsun hem de bohem stili temsilcisi olmanın keyfini yaşayabiliyorsun. Hafta sonunda kendini hiç olmadığın kadar rahat hissetmek için bu kombini mutlaka dene.

Kombini tamamlama önerileri:

  • Kısa kot ceket
  • Zincirli kolye
  • Bandana

Püsküllü Triko - Yırtık Kot Kombini 

Son iki yıldır moda dünyasında kendine geniş bir yer bulan püskül trendini hazırladığın kombine kazandırmak için bu seçeneği değerlendirebilirsin. Ayrıca hafta sonu kahvaltı kombini  olarak da rahatlıkla kullanabileceğini de belirtelim. Püsküllü triko kazaklar  tek başına zaten hareketli bir görünüm sergilediği için bu kombini hareketlendirmeye gerek kalmıyor.  Yırtık detaylı kot pantolonlarla birlikte kullandığında oldukça dinamik görülen bir duruş kazanabilirsin. Bununla birlikte  renk uyumu yakalamakta da asla zorlanmazsın.  Çünkü püsküllü triko modelleri geniş bir renk seçeneği yelpazesi sunuyor. İşte hafta sonu şıklığı bu kadar kolay!

Kombini tamamlama önerileri:

  • Salaş bir hırka
  • Uzun çizme
  • Püsküllü küpe

Eğer daha farklı kot pantolon kazak kombinleri görmek istersen online sipariş sitemizde ziyadesiyle seçenek bulunduğunu bilmeni isteriz. Zira kazak tasarımlarına göz attığında zaten sana ilham verecektir ve bu sayede hafta sonu ne giysem  probleminden keyifli bir şekilde kurtulabilirsin. İtalyan modasına uygun olarak dizayn edilen jean ve kazak modelleri ile hazırlayabileceğin kombin sayısının bir sınırı yok! Konforu şıklıkla buluşturma sırası şimdi sende!

Sen de Puafashion’ı ziyaret et ve en güzel kazaklar arasından seçimini yap!

Filtre