HEM RAHAT HEM TREND UZUN KALEM ETEKLER

2020-04-28

            Her tarza ve zevke hitap eden etekler, kadınların şıklığını ve zarafetini ortaya koyan kıyafet seçeneklerinden biri. Yaz, kış ve bahar aylarında hem ev sitiline hem de sokak sitiline göre kombinler yapabileceğiniz pek çok etek modeli bulunuyor. Uzun kalem etek modelleri de onlardan biri. Kalem etek, özellikle topuklu ayakkabılar ile kullanıldığında oldukça zarif görünüyor. Kalem etekler ile yapabileceğiniz kombinler ve kullanabileceğiniz aksesuarlar nelerdir onlardan bahsedelim…

Şık Görünen Kalem Etek Kombinleri

                Önümüzdeki günlerde bizi bayramlar bekliyor, aile ve sevdiklerimiz ile bir araya geleceğimiz bu günlerde şıklığınızı gözler önüne serecek bir kombin yapmak istiyorsanız uzun kalem etek bunun için doğru bir seçim olacaktır. Birbiri ile uyumlu soft renkleri alt ve üst parçalarda kullanabileceğiniz gibi takım oluşturacak ikililer de kullanabilirsiniz. Yüksel bel vücudu saran kalem etekler ile kısa bluzlar oldukça hoş görünüyor. Ayrıca gömlek ya da bluzunuzu eteğinizin içine de alabilirsiniz. Etek üstü kullanacağınız bir kıyafet tercih etmek isterseniz ise size önerimiz, önü kısa arkası uzun asimetrik bluzlar olacaktır.

Kalem Etek ile Rahat Kombinler

                Rahat bir kumaştan üretilmiş bir kalem etek özellikle yaz günlerinin vazgeçilmezi olabilir. Yırtmaçlı ya da asimetrik kesimler ile hareket katılmış bir kalem eteği basitçe askılı veya kısa kollu tişört ile giyebilirsiniz. Yazlık kalem etek modellerinde genellikle renkler ve desenler daha çok kullanıyor. Özellikle enine ya da boyuna çizgili desenler ise oldukça trend.

                Bahar aylarında veya kış günlerinde de gardırobunuzun sevilen bir parçası olabilecek kalem eteğiniz ile sokak modasına göre kombinler yapabilirsiniz. Bunun için kış aylarında uzun ve salaş ya da tam tersi vücudu saran kısa kazak veya bluz tercih etmelisiniz. Bahar günlerinde ise hoş bir kısa ceket ile kombinizi tamamlayabilirsiniz. Özellikle kot ve deri ceketlerin kalem etekle oldukça hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

Kombinlerinizde Tercih Edebileceğiniz Ayakkabı ve Aksesuarlar

                Özellikle yüksek topuklu bot ve ayakkabılar kalem eteğin altında çok hoş duruyor. Bunları kullanabileceğiniz mevsimler ise elbette kış ve sonbahar ayları. Yaz aylarında ise zarif topuklular ile topuklu sandaletler; düz ayakkabı tercih etmek isteyenler için ise rahat spor ayakkabılar ile topuksuz sandaletler doğru tercih olacaktır.

                Kalem etekler ile kullanabileceğiniz aksesuarlar ise uzun ve abartılı kolyeler olabilir. Özellikle desensiz ve soft renklerden oluşan bir tercih yaptıysanız aksesuarlarınızı renkli ve büyük kullanabilirsiniz. Özellikle sokak modası için ise büyük ve yumuşak çantalar kalem eteğinizle gayet güzel görünecektir.

 

Filtre