HIRKALAR İLE 4 HAFTASONU KOMBİNİ

2020-10-13

 

Sonbaharla birlikte dolaplarımızın en değerli parçası haline gelen hırkalar, renk renk desen desen çeşitleriyle birbirinden güzel kombinin kurtarıcı parçası olabiliyor. Kısa modeller ve uzun modeller ile asimetrik model hırkalar bir çok parçayla uyum içinde şık bir tarz yaratmanıza olanak sağlıyor. Hırka hiç bir zaman modası geçmeyecek en önemli kadın giysilerinden olacak gibi görünüyor. Hafta içi iş yerinde de rahatlıkla giyebileceğiniz hırkalar, rahatlık istediğimiz hafta sonu kombinlerinizde sıkça kullanabileceğiniz bir ürün. O halde hırka ile oluşturabileceğiniz dört hafta sonu kombini önerimize göz atmaya ne dersiniz?

 

Beyazın Asaleti

 

Düz klasik beyaz bir kot pantolonunuzu, renkli bir hırka ile tamamlayarak zahmetsiz bir stil yakalayabilirsiniz. Dizlerinize kadar uzanan asimetrik bir hırka tercih ederseniz beyaz pantolon giymek daha az cesaret isteyen bir durum olabilir. Düz ve bilekte biten beyaz kot ve yine beyaz ya da açık tonlarda giyeceğiniz basic bir tişörtün üzerine canlı renklerde bir hırka tercih etmeniz sizi beyazın asaletini yaşarken aynı zamanda renkli bir hafta sonu giyim tarzına kavuşturacaktır. Hırkanız ile aynı renkte ya da yine beyaz tercih edeceğiniz spor ayakkabı ya da babet ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Etek Şıklığı

 

Havaların soğumasıyla etek kumaşları, uçuşan hafif kumaşlar yerine kadife ya da kot kumaşlar ile değişmeye başladı. Koyu renk kot bir mini etek üzerine, yazdan kalma tişörtlerinizi kullanarak sade bir kombin oluşturup, üzerine 2020 hırka modellerinden birini giyerek rahat ve şık görünmeniz mümkün. Burada dikkat edeceğiniz konu hırkanızın eteğinizden daha uzun olmasıdır. Çorap giyerek kıyafetinizi tamamlamak isterseniz, hırkanızı sade ve tek renk seçip, desenli bir çorap ile kombininize hareket katabilirsiniz. Eteğinize uygun tek renk bir spor ayakkabı ile stil sahibi görünürken rahat bir haftasonum geçirmeniz mümkün.

 

Tayt Giymenin Rahatlığı

 

Yaz-kış giyinmekten büyük keyif aldığımız ve rahatlığından vazgeçemediğimiz taytlar bu sonbahar ve kışın da kadınların vazgeçilmezleri arasında olacak. Hafta sonu sokakta da bu rahatlığı yakalamak isterseniz; taytınızı baskılı bir tişört ve salaş bir hırka ile tamamlayabilirsiniz. Cepli hırkalar spor görünümünüzü tamamlamaya yardımcı olacaktır. Uzun bir hırka tercih edebilirsiniz.

 

Boğazlı kazak kombini

 

Tek düğmeli, kısa ve desenli hırkalarınızı boğazlı triko bir kazak ya da boğazlı bir bluz ile tamamlayarak, klasik ama rahat bir görünüm elde etmeniz mümkün. Bluz ile aynı renkte bir pantolon seçeceği ile ön plana hırkanızı çıkarabilir ve göz yorucu olmayan, şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Filtre