İLK BULUŞMADA DOĞRU GİYİN, GERİSİ ZATEN GELİR!

2020-02-28

‘’Nasıl olursa olsun!’’ değil… İlk buluşmada ne giydiğin gerçekten çok önemli. Neden mi? Belki de 40 sene sonra, annenizin üzerinde o gün bu kıyafet vardı diye anlatılacaksın! Şimdi arkanı yaslan, kahveni al ve aşağıdaki önerilerimize odaklan!

İnsanlar sözleriyle değil , görünüşleriyle karşılanırlar mottosundan yola çıkarak şunları söyleyebiliriz ki, öncelikle rahat ve kendin gibi ol. Tabiki öneriler alacaksın lakin kendi çizginden ve seni sen yapan giyim ayrıntılarından uzaklaşma!

 

KIRIŞIK BURUŞUK OLMA, AZ ÖZENLİ BİRAZ DA DÜZENLİ OL!

Evet hiçbirimiz ütü yapmaya bayılmıyoruz lakin ya ütü gerektirmeyen ve kendiliğinden düzenli duran parçalar tercih et yada bir zahmet ütüle onları tatlım!  Kimse karşısındaki kadını özensiz, yaka paça bir yerde görmek istemez. Bu, öncelikle kendine ve yaşamına gösterdiğin özenin, sonra da ona göstereceğin özenin bir göstergesi… Hadi korkma, al o ütüyü eline !


KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞU DEĞİLSİN!

Date gerçekleştiriyorsun, bunun farkındayız değil mi? Minicik bir kız çocuğu gibi hissediyor ve doğru orantılı olarak da böyle görünmek istiyor, bundan hoşlanıyor olabilirsin. Fakat, ilk buluşmada bunun ne yeri ne de sırası… O çok moda olan muzlu, çizgi karakterli sevimli çorapların gerçekten şahane, sana da pek yakışıyor ama uzaklaş onlardan , en azından ilk birkaç buluşma için:)


ÇUVAL GİY DAHA İYİ!

Bu neyin bolluğudur, bu neyin rahatlığıdır? Tatlım , karşındaki insan seni ve bedenini tanımak için can atarken, hatlarını bu kadar saklayan kıyafetler tercih etme. Bol giyim üzerine bir tarzın varsa tabiki bu tarzından ödün verme fakat biraz da olsa vücudunun harika olduğunu düşündüğün bölgelerini ön plana çıkaracak parçalar seçmen, senin için daha faydalı olacaktır.

Filtre