İLKBAHAR İÇİN KOMBİN ÖNERİLERİ

2020-03-08

Sabahı soğuk, öğlesi sıcak, akşamı serin… İlk baharın gelmesiyle beraber rengarenk kıyafetler de ortaya çıkıyor. Yani bahar dendiği zaman cıvıl cıvıl giyinmemek elde değil. Kaban ve montların yerini ceketler veya trençkotlar alıyor. Midi boy elbiseler, rengarenk etekler, pantolonlar, bluzlar, gömlekler, trençkotlar, ceketler ve daha niceleri...

Bahar ayının olmazsa olmazları çiçek desenleridir. Düz renk bir bluz ile çiçek desenli bir eteği ve bluzun renginde ayakkabıyı kombinleyerek güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Aynı şekilde parkalar ile mini bir elbise veya etek-bluz kombini de etkisini kaybetmiyor.

Balıkçı yaka tshirt ve midi basic elbise kombini de tercihlerin arasındadır. Bu mevsimde böyle kombinlerin altına da süet botlar da tercih edilebilir. Yani yazlık bir elbiseyle bot da tercih edebilirsiniz. Bahar aylarında botlar henüz etkisini yitirmemiş haldedir. 

Süet etekler ve üstüne kullanılan askılı bluzla da harikalar yaratabilirsiniz. Toprak rengi eteğiniz ve beyaz renk tişörtü tercih ederseniz altına siyah klasik bir ayakkabı ve siyah şık bir çanta kullanabilirsiniz. Yazlık elbisenizi giyip altına uygun botunuzu giyerek belinize hırkayı bağlayarak da aynı etkiyi yaratabilirsiniz.

Trençkotlar da dolaplarda ön plana çıkıyor. Trençkot altına askılı bluz ve şort kombininizin üzerine tamamlayıcı olarak kullanılabilir. Trençkotunuzun içine sade kombin yaparak klasik görünüme sahip olabildiğiniz gibi, renkli bir kombin yaparak iç ısıtan şık bir görünüme de sahip olabilirsiniz.

Kısaca ilkbaharda değiştirdiğiniz tek bir parça ile gerek şık gerek spor bir görünüme sahip olabilirsiniz. Örneğin şort ve tişört kombini yapıp üzerinize ceket alırsanız, ayakkabı olarak da spor bir ayakkabı tercih ederseniz spor bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ceket yerine trençkot, spor ayakkabı yerine ise kalın topuk bir bot tercih ederseniz şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Her ne olursa olsun üzerinize bir ceket almanızda fayda olacaktır. Eğer karışık desenli bir kombininiz varsa tek renk bir ayakkabı kullanabilir, ayakkabınızın renginde bir ceket tercih edebilirsiniz.

Filtre