İLKBAHAR İÇİN SOKAK KOMBİNLERİ

2020-03-05

Sokakların hızlı temposuna ayak uyduran kadınlar tarz stilleri ile yine göz dolduruyor. 2020 sokak modası bahar kombinleri birbirinden canlı renkleri ile baharın serin havasını yaz aylarına çeviriyor.

Leopar desenleri bu sene de ilkbahar da modasını kaybetmiyor. Sivri burun botlar, kutu çantalar, zincir kolyeler, özellikle geniş paça jeanlar, salaş kot ceketler tüm bahar boyunca tercihlerimizin arasında olacak gibi gözüküyor.

Büyük boy trençkotlar ve kareli midi etekler de en sevilen parçalardan oluyor. Bu parçalar her mevsim kullanılabileceği gibi bahar da daha çok tercih ediliyor .

Kırmızı ve pembe kombini de şimdiden dolaplarda yerini almışa benziyor. Tabi ki deri ceket de aynı şekilde. Senelerdir ne olursa olsun etkisini kaybetmeyen deri ceket bu sene de kombinelerin baş tacı gibi gözüküyor. Genellikle dış giyim parçası olarak görmeye alışık olduğumuz deri, bu sefer elbise formunda karşımıza çıkıyor. En asil ve ciddi haliyle ofislerin de vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

70’lerden kalma pileliler de bu sezonda dikkat çekiyor.  2019 senesinde görüldüğü gibi bu sene de etkisini kaybetmiyor.

Sokak stilinde amacımız özgüvenli ve dikkat çekici olmaktır. Onun için Paris veya Londra moda haftalarını takip etmenizi öneririm. Örneğin kot ceketlerinize rozetler takabilir, sırtını renkli boyalar ile boyayabilirsiniz. Fularlar veya şaklar kullanabilirsiniz. Pantolon paşalarınızı keserek değişiklik yaratabilirsiniz. Bunların yanı sıra iddialı kıyafetlere de yer verebilirsiniz. Örneğin kadife pantolonlar, püsküllü ceketler, parlak botlar, neon ceketler gibi...

Yani kısaca toparlamak gerekirse, sokak kombinlerinde stil yaratmak biraz da sizin elinizde oluyor. Hoşunuza giden parçaları bu sene alıp bir kaç sene sonra kullanarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Sıradan markalarınızda küçük değişiklikler yaparak yaratıcı olabilir ve kendi tarzınızı konuşturabilirsiniz. Tek renk kıyafetler de kullanabilirsiniz ancak baştan aşağı pembe, kırmızı, mor renkleri tercih etmemenizde fayda var gibi görünüyor. Kırmızı deri bir pantolonun üzerine beyaz bir tshirt ve boyfriend ceket ile kombin yapabilirsiniz. Yani her şey sizin yaratıcılığınıza kalmış bir şey olarak gözüküyor.

Filtre