Instagramda Takip Edebileceğin En İyi Moda Hesapları

2020-02-05

Instagramda Takip Edebileceğin En İyi Moda Hesapları

Instagram hayatımıza girdiğinden bu yana blogger olmayan kaç kişi kaldı? Özellikle moda  sanki herkesin ilgi alanıymış ve herkes bu alanda uzmanlaşmış gibi bloggerlığa soyunuyor. Peki, yüzlerce  Instagram hesabı arasından hangileri gerçekten takip edilmeye değer?  İşte bu sorunun yanıtını biz çok iyi biliyoruz ve hemen şimdi sizlerle de paylaşacağız. Bu sayede gerçek moda blog sayfalarını tespit etmek için samanlıkta iğne aramanıza gerek kalmayacak.

  • Billur Saatçi

Çok sayıda marka ile işbirliği yapan bir blogger olması önerilerini de zengin bir çeşitlilik sunmasını beraberinde getiriyor. Uzun yıllar kurumsal iş hayatında kalan ve sonrasında bırakarak modaya yönelen bu ismi büyük bir keyifle takip edebilirsiniz. Özellikle çekimleri  çok sayıda kişi tarafından bir hayli etkileyici bulunan moda blog sayfaları arasında yer alıyor.

https://www.Instagram.com/billursaatci

  • Cocobolinho

Türkiye'nin en çok takip edilen moda blogger  ismi olduğunu belirtmekle başlayalım. Seyahat etmeyi de çok sevdiği için  seyahat esnasında kullanılabilecek kombin önerilerinde de bulunabiliyor. Samimi bir havasının olması  çok sayıda takipçi kazanmasının nedenleri arasında yer alıyor.  Hesabına bir göz atın, belki siz de takip etmek isteyebilirsiniz.

https://www.Instagram.com/cocobolinho/

  • Damla Kayacık

Fizik mühendisliği okuyor olmasına karşın moda ile çok yakından ilgili olması bu isim ile tanışanları şaşırtıyor. Fizik alanında ne oranda başarılı bilmiyoruz ama Instagram moda blog sayfası dendiğinde ilk akla gelen isimlerden biri oluyor. Kendine has bir tarz oluşturması takipçilerinin en çok beğendiği unsurlardan biri!

https://www.Instagram.com/damlakalaycik/

  • Duygu Şenyürek

Eğer sizin amacınız moda Instagram blogger sayfaları arasında samimi bir hesabı takip etmek ise bu isim tam size göre demektir! Oldukça minimal parçaları hiç beklenmedik parçalarla buluşturuyor olması ters köşe bir şıklık yakalamasını sağlıyor. Metalik renklere  kombinlerinde ziyadesiyle yer veren bu isim aynı zamanda hayranlık uyandıracak derecede renk uyumu yakalayabiliyor.

https://www.Instagram.com/duygugencsenyurek/

  • Gamze Biran

Sabah gazetesinde seyahat yazarı olmasının avantajlarını ziyadesiyle kullanan bu isim muhteşem fotoğraflar yayınlayabiliyor. Modaya olan düşkünlüğü zaten çok küçük yaşlarda başlamış ve hazırladığı kombinlerle takipçilerine ilham vermek noktasında da oldukça başarılı bir isim olduğunu belirtebiliriz. Instagram hesabına mutlaka göz atın.

https://www.Instagram.com/gamzebiran/

  • Melodi Elbirliler

Sadece stil önerileri değil aynı zamanda alışveriş önerileri de sunan moda Instagram  blogger sayfalarından biri olduğunu belirtelim.  Sıklıkla seyahat etmesi  seyahatlere dair küçük önerilerde bulunmasını da beraberinde getiriyor. Bloggerlık dünyasında yeni bir isim olmasına karşın hatırı sayılır bir takipçiye ulaşmış durumda!  Sizce neden? Instagram hesabına göz atarak  fikir edinebilirsiniz.

https://www.Instagram.com/melodielbirliler/

  • Gupserer

Elbette moda tutkusu Instagram dünyasında pek çok farklı zevki de yansıtıyor.  Eğer siz de seçimlerinizle cesaretinizi ortaya koymak isterseniz ve biraz da ilham almaya ihtiyacınız varsa bu hesabı takip edebilirsiniz. Son derece cesur parçaları bir arada başarılı bir şekilde kullanan bu isim  ilham veren paylaşımlarda bulunabiliyor.  Moda cesaretle buluşturmak isteyenler için ideal bir seçenek olduğunu belirtebiliriz.

https://www.Instagram.com/gupserer/

  • Hande Can Yüce

Önceleri gardırop gurusu olarak bilinen  bu kadın moda instagram hesapları arasında en çok ilgi görenlerden biri olmayı başardı.  Kombinlerinde genellikle zamansız parçalara yer veren bu isim modaya düşkün olan ancak alışveriş yapmaktan pek hoşlanmayan insanlar için de ideal bir seçenek olabilir. Gardırobunuzdaki parçaları nasıl kombinleyebileceğiniz konusunda fikir veren paylaşımlar yapıyor.

https://www.Instagram.com/handecan/

  • Icon Jane

Ojesiz Gezmeyenler Kulübü ve Gözlüksüz Gezmeyenler Kulübü size tanıdık geldi ise doğru adrestesiniz.  Eskiden bu isimlerden bildiğiniz Ferhan Talib Intagram’da Icon Jane olarak paylaşım yapmaya devam ediyor. Hatta moda indirim Instagram dendiğinde akla gelen isimlerden biri olmaya da başarıyor.  Farklı stillerden parçaları bir arada kullanıyor olması bu ismi benzerlerinden ayırıyor ve gün geçtikçe daha fazla sayıda takipçiye ulaşmasını beraberinde getiriyor.

https://www.Instagram.com/iconjane/

  • Kalpli Seker Moda

Sokak stilinden ilham veren  paylaşımlar yapan moda butik instagram hesaplarından  biri olduğunu belirtebiliriz. Eğer siz de  sokak modasında keşfedilecek daha pek çok trend var diyenlerdenseniz  ya da  bu defa rotanızı sokak modasına çevirmek istiyorsanız  bu hesabı takip etmenizi tavsiye ederiz. Özellikle hazırladığı kombinlere baktığınızda doğallık ve samimiyet ön plana çıkıyor. Dolayısıyla modaya uygun ancak doğallıktan uzaklaşmayan kombinler hazırlamak isteyenlere de ilham veriyor.

https://www.Instagram.com/kalplisekermoda/

  • Marit İstanbul

Türkiye'nin en eski  moda, stil ve güzellik bloggerlarından biri olduğu için bu ismi en sona sakladık.  Mutlaka moda giyim Instagram  hesabına göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca takipçileri Instagram hesabını eğlenceli buluyor ve bu bilgiyi de sizlere aktarmak istedik.

https://www.Instagram.com/maritsanbul/

Filtre