İTALYAN GİYİM

2020-09-01

İtalyan tarzı kadın giyiminde söz sahibi olmuş bir giyim tarzıdır. Girdiğiniz bir ortamda stil sahibi görünmek için 'İtalyan giyim' tarzınız olması gerekir. Bu stil sizi kesinlikle sıra dışı ve çekici gösterir. İtalyan Giyim’in vazgeçilmezi olan tabii ki; gömlekler ve rengarenk aksesuarlardır. Birçok rengin bir arada kullanılmasına rağmen, ahengi yakalamış olmak püf noktasıdır. İtalyan çizgileri zarif ve şık görünüm kazandırır. Basit ve sade gibi görünse de detaylarda gizli olan bu giyim tarzı sizi içine alır, bir süre sonra siz de bu tarzın büyüsüne kapılıp, rengârenk görünürsünüz.

İtalyan Giyim de Öne Çıkan Detaylar

İtalyan stili

Desenler ve renklerle ön plana çıkan tasarımlar kullanıcılar için oldukça tarz bir görünüm sunuyor. İtalyan giyim tarzı,  sadece birbirine uyumlu öğelerin bir arada kullanıldığı bir tarz olarak algılanmamalıdır. Bu tarz  bir giyimi benimseyen bir erkeğin duruşu, bakışı ve sergilediği tavırlarda çok önemlidir. Bu giyim tarzını benimsiyorsanız mutlaka renklerle barışın ve küçük detayları yakalayın. İtalyan giyim tarzını benimseyen bir kadın için şıklık ,aynı zamanda da rahatlık anlamına gelir. Popüler inancın aksine İtalyan kadını tasarım elbiseler yerine rahat ve şık giysileri tercih ediyor. Her iki cinsin de kıyafetini tamamlayan rengarenk aksesuarlar,şallar,flarlar,kemerler,çantalar,kravat,mendil,saat bu tarzın olmazsa olmazlarıdır. Bu küçük dokunuşlarla genel giyim tarzınıza yeni bir bakış kazandıracaksınız.

İtalyan Giyim, sıradanlıktan uzak, yeniliklere açık ve özgün örneklerle erkek giyimini sallamış durumda.

İtalyan Çizgileri

 

Her zamanın modası olan bu tarz,pekçok erkeğin favori giyim tarzı olmaya devam ediyor. Türk erkekleri de artık İtalyan giyim tarzını benimsiyor. Eğer siz de İtalyan erkekleri gibi görünmek istiyorsanız korkmayın. Koyu renklerden, siyahlardan ve grilerden sıyrılıp, biraz farklılaşarak aklınıza gelen tüm renklere giyiminiz de yer vermeyi göze almalısınız. Bunu yapmayı göze alarak renkler arasındaki uyumu yakalayabilmek İtalyan giyim stilinin birinci kuralıdır, diyebiliriz. Bunun yansıra İtalyan giyiminde öne çıkan görünümler; dar ve kısa paçalar, özenle kıvrılmış gömlek kolları, üste oturan ceketler, diz yapmamış boru pantolonlar, jilet gibi ütülü gömleklerdir.

İtalyan Marka

 

Günümüzde İtalyan Giyiminin Yeri

İtalyan Giyim erkek giyim tarzları arasında merak edilen ve günümüzde  Türk erkeklerinin de oldukça ilgi duymaya başladığı , farklı kombin seçenekleri ve ideal erkek giyim tarzı olarak öne çıkan şık giyim tarzlarındandır. Aynı zamanda detaylarla dolu olması nedeni ile ünlü erkelerin tercih ettiği İtalyan giyim tarzı, kadınların  hoşlandığı giyim tarzları arasında ön sırada yerini alır. ÖZEL  şıklığınıza şıklık katarken kendinize özgü bir stile sahip olmanızı da sağlar.

Mekana uygun şık İtalyan giysileri ile Kıyafet ve aksesuar seçimleri yapılarak şık görünüm sağlamak her zaman olasıdır. Bu stilin kombinleri içerisinde kruvaze kapama ceket modelleri en tarz parçalardandır. Bu duruma uyan en ideal vücut tipi dikdörtgen vücuttur. Uzun palto,  kaban ve ceketler de uzun boylu erkeklerce tercih edilen  ve çok tarz olan  bir giyim şeklidir. Şort tercihlerinde ise diz hizasında  ya da 2 parmak üzerinde tercih edilmelidir. Giyim dünyasına damga vuran bu tarzın elemanları adlarıyla da anılırlar. İtalyan yaka, İtalyan kesim pantolon, dubble paça pantolonlar, monk strap ayakkabı, kare ve ekose desenli takım elbiseler, fularlar, portföy çantalar gibi. Bunlar bu tarz'ın başlıca aksesuar ve modellerindendir. Birbirinden şık ve tarz giysilerin bir arada bulunduğu İtalyan modası hem rahat hem de şık kombinler oluşturulmasına olanak sağlıyor.

Kadınlar için İtalyan Giyim tarzını benimsemek en doğru tercihlerden olacaktır. Çünkü; girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi hangi kadın istemez. 

İtalyan Moda Ruhu

italyan stili ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. İtalyan giyim isteğe göre farklı seçeneklerle birlikte şıklığı da beraberinde getiriyor. Önemli olan iyi kombinler yaparak kendinize en uygun görüntüyü bulmak ve ortaya çıkarmaktır. Bunun içinde ne istediğinizi bilmek ve tarzınıza yakışan parçaları bulmanız gerekiyor. Sade veya gösterişli bir tarz mı yaratmak istiyorsunuz öncelikle buna karar vermelisiniz. Daha ciddi bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız kalem etek veya gömlek ya da kumaş ceket tercih edebilirsiniz. Nereye gideceğiniz de önemli. Gideceğiniz yere uygun olarak giyinmek önemlidir. Sıradan bir günde dışarı çıkarken şık olmak istiyorsanız daha rahat bir görüntüyle bunu sağlayabilirsiniz. Ancak ciddi bir ortamda şık olmak içinde rahatsız hissetmenize gerek yok. İtalyan şıklığı da tam olarak bunu sağlıyor. Eğer ofiste çalışıyorsanız ve ciddi giyinmek durumundaysanız aynı zamanda şık da görünmeniz gerekiyorsa hem rahat hem şık tasarımlara sahip bir çok seçenek İtalyan giyimde mevcut. Hem de rahatsız hissetmeniz gerekmiyor. Oldukça yenilikçi bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Bunun için italyan giyim tarzını günlük yaşantınızda kullanmayı tercih edebilirsiniz.

İtalyan Sade Giysiler

Filtre