İtalyan Tarzı

2020-09-01

İtalyan tarz cesur bir giyim tarzı anlamına geliyor. Dilediğini giyip şık olmak isteyenler ve kendi vücudunu tanıyıp buna uygun parçalarla doğru kombinler yaparak en uygun italyan tarzını oluşturabilirsiniz. Kısa şort ve eteklerle kombinlenen açık renkte bluzlar oldukça şık gözüküyor.

Böyle tercihler yaparak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Buna uygun olarak kombinleyebileceğiniz aksesuarlarla renk uyumuna dikkat ederek oldukça tarz bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz. Yeşil renk genelde giyim konusunda kaçınılan ve uzak durulan bir renk olsa da yeşil rengi korkmadan cesurca doğru parçalarla kombinleyebilirsiniz. Parçaları kombinlemekten çekinmeyin. Çünkü ummadığınız giysiler sizin üzerinizde oldukça tarz bir görüntü oluşturabilir. Bu yüzden denemekten çekinmeyin. Kendinize uygun olan renkleri bulduğunuzda vücut yapınıza göre seçimlerinizi de belirleyebilirsiniz. Size en uygun parçaları bir arada kullanmaya özen gösterin. Çünkü şık ve tarz olabilmek kendine yakışan parçaları bulabilmektir. İtalyan tarz bluzlar ya da kazaklarla önümüzdeki kış oldukça şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Fiziğinize uygun parçalar seçmeye özen gösterin. Örneğin kısa boylu biriyseniz kendinizi uzun gösterebilmek için giyim tarzı oluşturabilirsiniz. Kendinizi giydiklerinizle olduğunuzdan çok daha uzun gösterebilirsiniz. Kısa biriyseniz uzun etekler yerine kısa etekleri tercih edebilirsiniz.

Kilolu görünmek istemiyorsanız daha koyu tonlarda giyinmeye özen gösterebilirsiniz. Siyah renk bunun için her zaman kurtarıcı olabilir. Ancak açık renklerde kıyafetleri de doğru tasarımlarda tercih ederek kilonuzu olduğundan daha az gösterebilmeniz mümkün. Aynı zamanda yaşınızı da giyim tarzınızla daha genç gösterebilirsiniz. Giyim tarzının görüntüyle doğrudan ilgisi vardır. Bu yüzden ufak değişiklikler yaparak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. İhtiyacınız olan şey değişikliğe açık olup bunu doğru kullanabilmek. Kendinize en uygun parçaları bulmalısınız. Vücut tipiniz ve nasıl görünmek istediğinzi biliyorsanız birbirinden şık ve tarz tasarımlara sahip italyan giyim tarzını benimseyebilirsiniz. Giyim tarzınız özgüveniniz için de oldukça etkilidir. Rahat hissettiğiniz bir görüntüye kavuşup tarz sahibi olursanız özgüvenüniz de artacaktır. Kombinleri ne istediğinizi bilerek tercih edin ve nasıl görünmek istediğinizi tasarlayın. İtalyan tarz bir çok giyim seçeneği keşfedilmeyi bekliyor.

Filtre