KIŞ ŞIKLIĞI: 2020 KADIN MONT MODELLERİ

2020-10-15

 

Kışın yaklaştığı bu günlerde, kadınların en çok merak ettiği konulardan biri hiç şüphesiz 2020 kadın mont modelleri. Kış geldiğinde, sokak modası deyince akla gelen en önemli parça montlardır. İçine giydiğiniz kıyafetleriniz ne kadar şık olursa olsun, uygun olmayan bir mont ile tüm kombininizi kapatabilir ve modadan uzak bir görünüme kavuşabilirsiniz. Mont denildiğinde önce soğuk havalardan korunmak düşünülse de tarzından asla ödün vermeyen kadınlar, dış giyimde de modayı yakından takip eder. Peki 2020 kışında en havalı ve tarz mont modellerinde bizi neler bekliyor?

 

Bu kış sıklıkla göreceğimiz kadın montları, havalı ve gösterişli olacak gibi görünüyor. Çünkü parlak renkler, ışıltılı tonlar ve kürkleri sık sık göreceğiz. Büyük desenli, zebra, leopar detaylı montların yanında ekose montlar da şık kadınların tercihi olacak.

 

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2020’de de şapkalarda kürk detayları sıkça kullanılıyor. İçi polarlı sıcacık tutacak modellerin yanı sıra şişme montlar da dolaplarımızdaki yerini alacak. Vücudu saran, beli büzgülü modeller ve kemer detaylı montlar bu kışın modası olarak karşımıza çıkacak.

 

Kısa mont tercih edenler için seçenekler mevcutken, uzun, diz kapağı hizasında modeller de 2020 mont modelleri arasında mevcut. Koyu ve pastel renklerin ağırlıkta olacağı mont modellerinde, rahatlık ön planda olacak. Kalıpları büyük ve kocaman görünen montlar bu sene de moda.

 

Bir mont ile birden fazla kombin yapmak isteyenleri düşünen moda tasarımcıları bu yıl çift taraflı giyilebilen montları yeniden vitrinlere çıkardı. Böylece daha az bütçeyle daha fazla monta sahip olmak mümkün.

 

Siyahlar, bejler, griler, haki renkler en çok karşılaşacağımız renkler olacak. Elbette pelüş mont modası devam ediyor. Hem şık hem de sıcak tutan mont isteyen kadınların yıllardır tercih ettiği pelüş mont modası bu yıl da devam ediyor. Ancak düz renkler dışında desenli pelüş montlar da göz dolduruyor. Spor ve klasik giyim tercihleri ile kolayca kombinleyebileceğiniz pelüş montlar dolabınızda olduğunda uzun yıllar modasını yitirmeden kullanabileceğiniz bir model olacaktır.

 

Elbette kapüşonlu modellerden bu yıl da vazgeçilmedi. 2020 kadın mont modellerinde pofuduk ve kürklü kapüşon tercih ediliyor. 

 

Bu yıl her kadının kendisi için tercih edebileceği bir mont modeli bulması mümkün olacak. Klasik ya da dikkat çekici mont modellerinden vücut tipinize en uygun olanı seçerek, kışın hava koşullarına meydan okurken şıklığınızdan ödün vermemeniz mümkün.

Filtre