Kombinlerin Pua Aksesuar ile Daha Şık

2020-02-03

Kombinlerin Pua Aksesuar ile Daha Şık

Kombin hazırlarken 3 odak noktan var; şık görünmek, hareket alanını kısıtlamamak, vücudunu daha güzel göstermek, öyle değil mi? Peki, hazırladığın her kombini sadece aksesuar kullanımı ile çok daha etkileyici kılabileceğini biliyor musun? Basit hatta bir o kadar da sıkıcı görünen bir kombin bile aksesuarlar ile bambaşka bir görünüm kazanabiliyor. Artık aksesuarların, kombinlerin starı olabildiği bir dönemde yaşıyoruz.

Günlük yaşamda, iş hayatında ya da sosyal hayatında bir yıldız gibi parlamanı sağlayacak parçaları bir arada kullanmak senin için çok da zor olmasa gerek. Doğru parçaları eşleştirmek ve bu sayede etkileyicilik düzeyi yüksek aksesuar kombinleri hazırlamak için bir moda ikonu olman gerekmiyor. Ancak elbette bazı kritik unsurları göz önünde bulundurmak da şart! En azından estetik açıdan gözü yormayan ve nahoş bir duruştan uzak kombinler hazırlamak için aksesuar tercihlerini titizce yapmak gerekiyor. İşte o kritik unsurları öğrenmeye hazır mısın?

Kolye Kombini Hazırlarken Bunlara Dikkat!

İçinde bulunduğumuz dönemde çoklu kolye kombinleri trendler kapsamında ve farklı stillere sahip olsalar da kadınların bu trendi bir hayli benimsediğini söyleyebiliriz. Fakat büyük hatalar da yapılmıyor değil. Örneğin;

  • Çok sayıda uzun ve büyük kolyelerden kombin olmaz! Bir büyük kolyeye daha zarif ve kısa kolyeler eşlik etmeli!
  • Kolyelerin sadece rengi değil, tarzı da uyumlu olmalı! Boncuklu ve rengarenk büyük kolye kombinleri arasında rocker stilde bir kolye hiç ama hiç hoş durmuyor, bunu unutma!
  • Gold ve gümüş rengi arasından bir tercih yapmalısın. Her iki renkte kolyeleri bir arada kullanmak mı? Bu kadar da iddiaya gerek yok.

Bu yaygın hatalardan uzak durmakla birlikte dikkat edilmesi gereken unsurları da göz önünde bulundurmak harika kolye kombinleri hazırlamak için yeterli olacak. Öncelikle desenli üst parçalar ile çoklu kolye kombinlerinin gözü bir hayli yorduğunu bilmelisin. Desenli parçalar ile tek bir kolye kullanımı daha doğru olur.

XL kolyeler, daha kibar bileklikler ve küpeler ile kombinlenmeli! Renk uyumu konusunda abartıya kaçmamak gerekiyor. Mutlaka kıyafetiniz ile aynı tonda bir kolye kullanmanız gerekmez. Hatta bu tercih sıkıcı bile görünebilir. Son olarak altın kolye kombinleri klasik stil ile mükemmel bir uyum yakalıyor şeklinde bir bilgi de aktaralım. Sportif duruşu ise gümüş tonlar tamamlıyor.

İddialı Bir Bileklik Kombini! Neden Olmasın?

Neden bilekler boş kalsın ki! Halihazırda çoklu bileklik kombin trendi ortalığı kasıp kavuruyorken bu trendin temsilcisi olabilirsin. Bileklikler her daim giyim tarzına dinamik bir hava katar ve aynı zamanda ellerin zarafetine de vurgu yaptığından güzelliği ön plana çıkarır. Tek bir bileklik kullanımı artık yavaş yavaş tarihe karışmaya başladı. En az 3, en fazla 6 bilekliği yan yana takmak ise moda! Dikkat edilmesi gerekenler ise şöyle:

  • Tüm kadın aksesuar seçimlerinde olduğu gibi gold ile gümüşü buluşturma! Birini seç ve tüm bileklik tercihini bu yönde yap.
  • Bilezik ile bileklik de buluşmaması gereken aksesuarlardır. Bilezikler yan yana en fazla 2 adet takılmalı, ancak bilekliklerde daha fazla sayıda model bir arada kullanılabilir.
  • Çok kaba zincirli bileklikleri bir arada kullanmak yerine, kaba bir modele, ince ve zarif birkaç modelin eşlik etmesi çok daha doğru bir tercih olabilir.

Çanta Kombini Rezil de Eder, Vezir de!

‘Aman dikkat’ diyerek başlanması gereken bir konu olduğu aşikar. Çünkü çanta kombinleri insanı rezil de edebilir vezir de! Muhteşem bir kombini çanta seçimiyle berbat etmek, çok zor değil. Sıkıcı bir kombini muazzam bir havaya bürümek de öyle. Kadınların en başarısız olduğu alanlardan biri de taba çanta kombinleri oluyor ve haliyle bu konudan başlamakta fayda var.

Kararsız kaldığın her an taba rengi çanta kombinleri yapmaktan artık vazgeç. Tüm renkler gibi taba renginin de uygun olduğu ve olmadığı kıyafetler, kombinler var. Taba asla joker renk değildir ve artık böyle değerlendirilmemeli! Taba, çok az sayıda renk ile uyumludur.

  • Bej
  • Bordo
  • Su yeşili
  • Açık mavi

Kıyafetlerinde bu renkler hakimse gönül rahatlığı ile taba rengi bir çanta tercihi yapabilirsin. Özellikle açık mavi ile kahverengi çanta kombinleri muhteşem görünüyor. Çanta kombinine dair birkaç anekdot daha aktaralım.

  • Sportif stil her tarz çanta ile uyum sağlar.
  • Romantik kombinlere küçük çantalar yakışır. Saplı portföy çanta ile en doğru seçim olur.
  • Gece elbiseleri omuz ya da sırt çantası ile bir arada kullanılmaz. Portföy ya da bileğe geçirilen küçük, zarif bir çanta seçimi yapılmalı.
  • Tüm bu aksesuar modellerini online sipariş sitemizde bulabilirsin. Tükenmeden göz at ve şıklığını taçlandır!

Filtre