Payetli Bluz

2020-07-13

Her ortamda dikkati üzerine çeken payetli bluzlar, günlük kullanıma da oldukça uygun. Sadece günlük kullanım değil, özel bir davete katılacak olan bayanların da sıklıkla tercih edebileceği türden olan payetli bluzlar tarzıyla oldukça konuşuluyor. Hem stil sahibi olmak isteyenlerin tercih edebileceği hem de konforunsan vazgeçemeyenlerin tercihi olan payetli bluzlar, kadınların şıklığı elden bırakmamaları için farklı kombinlerle tarzlarını göstermelerine olanak sağlıyor. Farklı renkleriyle göz kamaştıran payetli bluzlar ile farklı seçeneklerde tarz olabilmek de mümkün. Payetli bluz modelleri her yaştan kadının tercih edip kendilerine yakıştırabilecekleri bir görüntüye sahip.

Payetli bluzPayetli Bluz

Özellikle pul payetli bluzlar adından oldukça söz ettiriyor. Farklı detaylarla ön plana çıkan payetli bluzlar, farklı kumaşlarla oldukça güzel bir şekilde kombinlenebiliyor. Bu bakımdan da her zaman farklı ve tazr bir görüntüye sahip olunabilmesine olanak sağlıyor. Payetli bluzlarla hem sade bir görüntüye sahip olabilmek hem de ışıl ışıl görünebilmek mümkün bir hale geldi. Farklı tasarım payetli bluzların kullanımı da oldukça rahat. Pullu payetli bluzlar doğru kombinlendiğinde düğün, nişan ya da özel davetler için çok kullanışlı ve tercih edilen bir seçenek. Payetli bluzlar, parlak, süslü ve gösterişli olarak bilinirler. Bu sebeple, özellikle şık görünmek ve dikkat çekmek isteyen kadınların da tercihi pullu ve gösterişli olan payetli bluzlardan yana olabilmektedir. Çeşitli kumaş türleriyle birbirini tamamlayabilmesi bakımından da sıklıkla tercih edilir. Her zevke göre her renkle uyum sağlayabilen payetli bluzlar, zarif bir görüntü elde edebilmeyi sağlar.

payetli bluzlarv yaka payetli bluz

Payetli bluzların temizliği ise oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Ancak giysi, pullu ve boncuklu ise buna dikkaet ederek uygun bir şekilde yıkaması yapılmalıdır. Payetli bluzlar, payetli kumaşın tüm gösterişliliğiyle biraraya gelince hem günlük olarak kullanılabilen hem de dikkat çekmeyi başaran bir görüntü ortaya çıkar. Payetli kumaş süslü olmasıyla tanınır. Ancak bunun çeşitli parçalarla sade bir görüntüye ulaşmasını sağlamak da mümkündür. Hem tarzını yansıtmak hem de stiliyle dikkat çekmek isteyen kadınların tercih etmesi gereken payetli bluzlar, modayı takip edenlerin de dolabında mutlaka olması gereken bir parçadır.

Filtre