SEVDİKLERİNİZE HEDİYE ALMAK İÇİN İPUÇLARI

2020-10-15

Sevdiklerinizin özel günlerinde onları ne kadar sevdiğinizi göstermek, ya da herhangi sıradan bir günde, sizin için ne kadar değerli olduklarını hatırlatmak için hediyelerden faydalanabilirsiniz. Hediye seçimi; zevkler, ruh hali, bütçe, yaş, cinsiyet, yakınlık gibi birçok nedene bağlı olarak değişiklik gösteren zorlu bir süreç iken, sevdiklerinize hediye almak için vereceğimiz tüyolardan faydalanarak bu süreci kendi adınıza keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Onu ne kadar tanıdığınızı gösterin…

Sevgiliniz, arkadaşınız, dostunuz ya da kardeşiniz; hediye alacağınız kişiyi tanımanız ona verebileceğiniz hediyelerin en güzeli olacaktır. Seçeceğiniz hediyede, onun zevklerini yansıtan çizgi ve unsurlar olması, onu tanıdığınızı gösteren unsurların başında gelir. En sevdiği film karakterleri baskılı t-shirt, en sevdiği renkte güzel bir bluz ya da atkı alarak, onun zevklerini nasıl yakından takip ettiğinizi ona gösterebilirsiniz. Bir süredir almayı düşündüğü montu ondan önce davranıp hediye ettiğinizde ise onun zevklerinin yanı sıra hayallerinin de içerisinde olduğunu ona hissettirmiş olacaksınız.

Hediye seçimi için emek harcadığınızı gösterin…

Seçtiğiniz hediyenin, son anda, alelade seçilerek alınması hediyenin maddi değeri ne kadar yüksek olursa olsun değerini düşürecektir. Hediye sicimini son dakikaya bırakmadan işe koyulursanız, gerçekten sevdiğiniz kişinin ruhunu okşayacak doğru hediyeyi bulmakta zorlanmazsınız. Birlikte yaptığınız alışverişlerde, hangi ürünlerle daha çok ilgilendiğini takip edin ve not edin. Doğru bedeni bulamadığı için üzülerek reyon görevlisine teslim ettiği sweat-shirt ya da şalvarı internette aratarak bulabilir, yeterli zamanınız olacağı için sipariş ederek hediyenizin tam zamanında elinizde olmasını sağlayabilirsiniz. 

Aksesuarlar ile renkli hayatlarına dokunun…

Sevdiğiniz kişinin karakteri ile uyumlu aksesuar çeşitleri arasından seçim yaparak, severek kullanacağı ve uzun yıllar saklayabileceği bir hediye satın alabilirsiniz. Güzel bir kolye, küpe ya da bileklik, şal ya da saat seçerek sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. 

Hediye paketiniz önemli…

Seçtiğiniz hediye kadar, hediyenin paketi de özenle hazırlanmış ve ona özel olmalı. Mümkünse hediyenizi kendi hazırladığınız kutu ve paketlemeler ile hazırlayıp onun için ne kadar özendiğinizi gösterebilirsiniz. Hediyenizin arasına sıkıştıracağınız içten bir not ve belki birlikte çekilmiş eğlenceli bir fotoğraf ile hediyenizi tamamlayabilirsiniz.

Filtre