Sevgililer Günü İçin En Şık Pua Tercihler

2020-01-30

Sevgililer Günü İçin En Şık Pua Tercihler

Çiftler için yılın en özel günlerinden biri de sevgililer günüdür ve haliyle sevgililer günü kombini de en az bu gün kadar özel olmalı! Ne giymeli, ne takmalı, ne sürmeli derken bu özel günün kombini büyük bir stres yumağına dönüşebiliyor. Oysa en şık pua tercihlere yönelerek, ister elegan, ister romantik, istersen de çarpıcı bir görünüm elde edebilirsin. İşte buram buram aşk kokan sevgililer günü için romantik kombin fikirleri ve çok daha fazlası!

  • İtalyan Stili Elbise Modelleri Ne Güne Duruyor?

Elbette sevgililer gününü nerede geçireceğin de yapacağın kombinde belirleyici bir unsur olacak. Eğer şık bir restoranda akşam yemeği ile kutlama yapılacaksa hemen yönünü İtalyan modası sevgililer günü kombinleri tarafına çevirebilirsin. İtalyan stilinde dizayn edilen elbise modelleri ile en şık mekanlarda bile boy göstermekten çekinme! Zarafete vurgu yapan detaylar ve aynı zamanda vücudu saran hatlar ile gayet çekici bir duruş sergilemeni de sağlayabilen bu elbiselere hemen göz atmaya başlayabilirsin. Tükenmeden en şık parçaları sen seç!

  • Salaş Keten Pantolon Trendinin Temsilcisi Ol!

Yeni sezonda çok daha fazla ön plana çıkan ve artık salaş stile sahip olmayan kadınların bile tercih ettiği keten salaş pantolonlar, günlük şıklık yakalamak isteyenler için ideal bir sevgililer günü kombini olabilir. Özellikle sevgilinizle gündüz saatlerinde buluşacaksanız, keten salaş pantolonun konforu en ideal seçeneklerden biri oluyor. Üzerine ise beli açıkta bırakan bir bluz giyebilir ya da asimetrik kesim bir tunik ile şıklığını taçlandırabilirsin. Sportif 14 şubat kombinleri ile gün boyunca rahat etme şansın var.

  • Degaje Yaka Ceketlerle Elegan Bir Duruş!

Klasik stil ile spor tarzın harmanlanmasından doğan, degaje yaka kesimiyle öne çıkan ceketler sevgililer günü kombin önerileri arasında yer alıyor. Kombinin star parçası elbette bu ceketler olacak ve ceketini ister basic parçalar ile ister daha farklı bir stili temsil eden modeller ile buluşturabilirsin. Altına ise etek ya da pantolon giyme gibi bir özgürlüğün olduğundan kombini tamamlamakta asla zorlanmayacağından emin olabilirsin. Sırtı işlemeli olan ceketler de 14 şubat kombin önerisi olarak seçenekler listesinde yer alıyor.

  • Trikolarla Samimi ve Sıcak Bir Hava

Eğer daha romantik kombinler arıyorsan, şubat ayının hava koşullarına da uygun olan triko kazaklara da yönelebilirsin. Trikoların en büyük avantajı çeşitli aksesuarlar ile birlikte kolaylıkla kullanılabiliyor olmasıdır. Çoklu kolye kombinleri, fularlar, yaka kürkleri ya da şapkalar ile bir arada kullanabileceğin trikolar, geniş renk skalası sunuyor olmasıyla da dikkat çekiyor. Kendine yakışan rengi seç ve giy!

  • Safari Tunikler Mi? Neden Olmasın?

Elbette ‘aslında romantik kombinler bana göre değil’ diyenler için de tavsiyeler var. Safari stilinde dizayn edilen gömlekler ile etkileyici bir şıklık yakalayabilirsin. Hatta safari gömlekler hangi parçalar ile bir arada kullanıldığına bağlı olarak sportif ya da klasik bir duruş da kazanabiliyor. Aynı zamanda sade bir çift küpe, şıklığı tamamlamak için yeterli olabiliyor ve ekstra bir aksesuar kullanımına da gerek kalmıyor. Safari gömlekler kargo pantolon, jean ya da mini eteklerle mükemmel bir uyum yakalıyor.

  • Deri Pantolonla Biraz Asi Biraz Asil!

Bu defa kombini ile şaşırtmak isteyenler ve sevgililer gününde ne giyilmeli sorusuna fark yaratan bir yanıt arayanlar ise deri pantolonlara hemen yönelebilir. Vücudu saran ve hafif parlak bir görünüm sergileyen deri pantolon şıklığı, oldukça özgür bir kombin seçeneği de sunuyor. Üzerine ne giyersen giy, harika görüneceksin!

Filtre