SOĞUK GÜNLERİN VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNLERİ

2020-10-17

Bahar ve kış aylarında seçeceğimiz doğru tarzda kıyafetlerle vücudunuzu ısıtırken, renkleri doğru kullanarak içinizi de ısıtabileceğinizi söyleyebiliriz. Sonbahar aylarında tercih edilen doğa renkleri, yağmur ve toprakla bütünlük yakalayabileceğiniz bir stil oluşturmanızı sağlarken, kış aylarında beyaz tercih ederek, kar ve soğuk havanın temizleyici etkisini tarzınıza da yansıtabilirsiniz.

Soğuk günlerin vazgeçilmez ürünleri, yazlık giysilerinizin yerini almaya başlarken, eksikleri tamamlayıp kışa hazırlanmanın tam zamanı. Yağmur, kar, dolu ya da rüzgâr; sizleri bekleyen çetin kış şartlarına hazır olup olmadığınızı merak ediyorsanız, gelin soğuk günlerde sizi ısıtacak parçalara birlikte göz atalım.

Çok severek giydiğiniz bluzları bir süre daha giymek isteyenlerdenseniz sizlere, farklı boy ve tarzlarda triko hırka ile kombinleyerek bluzlarınızı bir süre daha keyifle giyebileceğinizin müjdesini verelim. Uzun triko hırka modalleri, şık bir bluz, tunik ya da gömlek ile giyilebilir ve likralı pantolon ile kombinlenerek hem bahar hem kış aylarında en favori parçalarınızın arasında yer bulmaya devam edebilir. Tek düğme hırka ya da cepli triko hırka ile birlikte giyebileceğiniz balıkçı yaka viskon soft triko kazaklar ise hem tarzı hem de yapısı ile sizi ve soğuk havaları tam olarak tamamlayacak ürünler arasındadır.

Baskılı triko kazak modelleri arasından, ruhunuzu yansıtacak renk ve baskıda bir kazağı cepli şalvar pantolon modelleri ile kombinleyerek, özgür ruhunuzu kıyafetinize yansıtabilir ve soğuk havalarda bile enerjik ve genç görünümünüzü sürdürebilirsiniz.

Soğuk günlerin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan mont ve kaban çeşitleri de dolabınızda olmazsa olmazlar arasındadır. Parlak ya da ekoseli, kürklü ya da kürksüz mont modelleri arasından, tüm kombinlerinizi tamamlayacak birer parça edinerek soğuklara meydan okuyabilirsiniz. Kapşonlu çift taraflı parlak mont modelleri ile, içinizdeki enerjiyi dışa yansıtabilir ve soğuk havaların keyfini çıkarabilirsiniz. Hem içinizi hem dışınızı ısıtacak yumuşaklık ve sıcaklıkta kürklü yün mont modelleri tercih ederek soğuklara karşı cephenizi güçlendirebilirsiniz.

Soğuk günlerin vazgeçilmez ürünleri, dolaplarınızı dolduracak ve sizi tüm olumsuz hava koşullarında ısıtmaya devam edecek. Kürk boyunluk ya da renkli atkı modelleri ile kombininizi tamamlayın ve soğuk havalarda sokağın keyfini çıkarın.

Filtre