ÜNLÜLERİN STİL GÜNLÜKLERİ

2020-11-23

Her adımları büyük bir merak uyduran ünlüler kullandığı aksesuarlardan tercih ettikleri ayakkabılara kadar her parça ile zaman zaman takipçilerinin acımasız eleştirilerine maruz kalsa da isimleri ile özdeşleşen stilleri çoğu genç için ilham vermekten öte bir hal alabiliyor. Sonbaharın da etkisi ile geride bıraktığımız cadılar bayramı ile başlayan Pumpkin Spice sezonu, baharat tadında canlı renkleri ünlülerin üzerinde sıkça görmeye başladığımız günlere sahne olmuştu. Dolaplarında kaç parça kıyafet olduğunu sayamasak da bazı ünlüler stil denildiğinde yaratıcılıkta sınır tanımayacaklarını gözler önüne seriyor.

Son zamanların en göz önünde olan manken kardeşleri Bella ve Gigi Hadid, stil ve moda denildiğinde en sık akla gelen isimler arasında neredeyse başı çekiyor. Girdikleri her ortamda güzellikleri ve kıyafetleri ile bakışları üzerlerine toplamayı başlayan Hadid kardeşler, casual giyimde kullandıkları sıra dışı parçalar ile birbirinden farklı kombinler yaratırken, birbirleri ile uygun giyinerek ilgi odağı olmayı başarıyor.  Hadid kardeşler, parlak renklere sahip desenli likralı pantolon ve deri pantolonları kombinledikleri birbirinden farklı üstler ile gündüz saatlerinde rahatlıklarını ortaya koyarken, davetlerde cesur dekoltelere sahip elbiseleri ile göz dolduruyor.

Ünlülerin stil günlüklerine göz attığımızda, birçok ünlünün gün içerisinde giydiği spor parçalarının akşam saatlerinde yerini rahat ama şık elbiselere gecenin ilerleyen saatlerinde ise baharat renklerinde parlak abiye elbiselere bıraktığını görmek mümkün. Sonbahar aylarının da etkisi ile turuncu, kahverengi ve bordo renklerin daha sık karşımıza çıktığı şu günlerde ünlülerin stil danışmanları da tercihlerini doğa renklerinden yana kullanıyor.

Kendall Jenner, Dua Lipa gibi ünlülerin tercihi olan oversize parçalar sonbahar mevsiminde de sıklıkla görmeye alışık olduğumuz bluz ve sweatshirtlerde karşımıza çıkıyor. Jennifer Lopez genellikle tercihini Dior marka ürünlerden yana kullanırken, Kylie Jenner, spor şıklığı ile göz dolduruyor.  Özellikle gençlerin yakından takip ettiği ünlüler arasında yer alan Ariana Grande, deri elbise ve saç bantları ile yaz başında 60’lar esintisini gözler önüne koyarken sonbahar aylarının gelmesiyle karşımıza baharat renkli parlak elbise ve pantolonlarla çıkıyor. Winnie Harlow ve Sofia Richie nin tercihleri de rahat şıklık konusunda gençlere ilham veriyor.

Filtre