YAĞMURLU HAVA STİLİ

2020-10-24

Sonbahar yağmurunu, ister doğanın romantik bir dokunuşu isterseniz toprağa dolan bereket olarak nitelendirin, bu doğa olayına bakışınız her ne olursa olsun, dolaplarınızın yağmura hazır olduğundan emin olmanız şart. Gün içinde aniden bastıran yağmur ya da gün boyunca aralıksız yağacak sağanak için dolabınızda bir ön hazırlığınızın olması hayat kurtaracak. Şık bir yağmurluk, yağmur çizmeleri ve şemsiye ilk akla gelen olmazsa olmaz parçalar arasında yerini alırken, yağmurlu havada bile tarzınızdan ödün vermemeniz için tüm kıyafetlerinizi bir kez daha gözden geçirmeniz ve yağmurlu hava stili oluşturmak için eksik parçalarınızı bir an önce tamamlamanız gerekebilir.

Yağmurlu havalarda kıyafet seçimi için doğru parçaların seçilmesi oldukça önemliyken, bunları uyum içerisinde kullanarak yağmurlu hava stilinizi doğru bir şekilde oluşturmak da bir o kadar önemlidir. Genellikle sonbahar ayları pastel renklerin daha çok tercih edildiği aylar gibi düşünülse de, parlak ve canlı renklerde seçeceğiniz yağmurluk modelleri ile farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Parlak siyah kapşonlu uzun yağmurluk tercih ederek hem yağmura meydan okuyabilir hem de dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Tüm renkler ile muhteşem uyumu kanıtlanmış siyah rengi, yağmurlukta tercih ederek, tüm diğer kıyafetlerinizde sınırsız kombin şansı yakalamış olacaksınız.  Usul usul yağan yağmur doğayı temizlerken beyaz kapşonlu yağmurluk tercih ederek siz de temiz bir görüntü sergileyebilirsiniz.

Cepli triko tunik ve likralı pantolon ile oluşturacağınız kombini yağmur çizmesi ve yağmurluk ile tamamlayarak, yağmurlu bahar günlerinde kendinizi doğanın kucağına atabilirsiniz. İş kadınları için ise, kalem pantolon ve gömlek, bunları tamamlayan şık bir şal ve yağmurluk kombini, yağmurlu havalarda kurtarıcı olacaktır.

Yağmurlu hava stili yaratılırken hem renk uyumları hem de işlevsellik önem kazanacağından, hırka yerine yağmurluk, stiletto yerine çizme tercih edilerek kombin tamamlanmalıdır. Tüm bunların seçiminde renk ve model tercihleri ise kendi stilinizi ortaya koymanızda sizlere yardımcı olacaktır. 

Yağmurlu havalarda, boy ve yaşınıza uygun kısa topuklu çizme ile kombinleyebileceğiniz tulumlarınızı uygun atkı ya da şal modelleri arasından seçeceğiniz renkli aksesuarlarla tamamlayabilir ve şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. 

Filtre