YAZLIK ELBİSE MODELLERİ

2020-04-28

            Baharın sıcak yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlaması ile günlük yaşamdaki tercihlerimizde, giyim kuşamımızda da bunun etkilerini görmeye başladık. Her ne kadar 2020 yılının bahar aylarında dünyayı etkileyen pandemi dolayısı ile evlerimizde kalmamız gerekse de bu günlerin geçeceğini, sıcak yaz günlerini keyif neşe içinde geçireceğimizi umuyoruz. Siz şimdiden yaz için gezme planlarınızı yapmaya, hatta ufak ufak bavulunuzu hazırlamaya başlayabilirsiniz. Yaz aylarının şüphesiz en konforlu ve en şık kıyafetlerinden birisi yazlık elbiselerdir. Peki bu yaz hangi yazlık elbise modelleri karşımıza çıkıyor, birlikte Pua Fashion yazlık elbise modellerine göz gezdirelim…

Hem Şık Hem Rahat Yazlık Elbise Modelleri

                Evde geçirilen sürenin sona ermesinin ardından kendinizi; bir taraftan serin dalgalar ayağınıza değerken diğer taraftan sıcak kumları hissettiğiniz bir halde, kumsalda yürürken bulabilirsiniz. Özenle taradığınız saçlarınız, hafif makyajınız ve elbiseniz ile göz alıcı görünmeniz son derece kolay. Yaz aylarının sıcaklığında rahat edebileceğiniz ve oldukça şık görünen yazlık elbise modelleri arasında en sevilenlerden birinin; boyundan bağlamalı, straplez elbiseler olduğunu ifade edelim. Hem converse ayakkabılar ile hem de sandaletler ile kombin yapabileceğiniz bu elbiseler uzun elbise sevenler için vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

                Özellikle yaz akşamlarında arkadaşlarınız ile eğlenmeye giderken ya da gündüz partilerinde tercih edebileceğiniz mini elbiseler ise rahat ve göz alıcı… Omuzlarındaki dantel detayı ve modern kesimi ile farklı bir tarza imza atmak isteyenlerin çok seveceği mini elbiseler ile partinin yıldızı olabilirsiniz.

Rahatlığı Ön Plana Çıkaran Yazlık Elbise Modelleri

                Salaş ve rahat bir tarzı benimseyen biriyseniz ve kıyafet tercihlerinde göz önünde bulundurduğunuz ilk şey elbisenizin rahat olması ise sizi buraya alalım. Asimetrik kesim, önü kısa arkası uzun keten elbiseler, otantik havası ile krinkıl elbiseler ve cepli salaş elbiseler tam sizlik olabilir.

                Rahat kumaşı, modern kesimi ve farklı renk alternatifleri ile önü kısa, keten salaş elbiseler, yaz aylarında vazgeçemediğiniz kıyafetleriniz arasında yer alacak iddialı modellerimizden biri. Bir diğeri ise krinkıl elbiseler… Canlı renkleri ve bohem tarza hitap eden kesimi ile oldukça seveceğiniz krinkıl elbiseler ise rahat ederken hoş bir görünüme de sahip olabileceğiniz bir model. Bu gurup içerisinde; diz altı boylarda bir salaş elbise tercih etmek isterseniz ise size önereceğimiz modeller arasında cepli, asimetrik kesim elbiseler yer alıyor. Kısa kollu ya da uzun kollu olarak farklı alternatifler barındıran bu modeller hem günlük kullanımda hem de şık bir elbise arayışınız için harika bir alternatif olabilir. Yapmanız gereken tek şey elbiseniz ile kullanacağınız aksesuarlarınızın farklı tarzlarda olması…

 

Filtre