YAZLIK KADIN BLUZ VE YENİ SEZON BLUZ MODELLERİ

2020-03-22

Değişen moda serüveniyle birlikte bazı kıyafetler her zaman kalıcılığını korumaya devam etmektedir. Gardroplarımızın olmzsa olmazı bluzlardır. Hatta kurtarıcı kıyafet de denilebilir. En sevdiğiniz etek, pantolon, kot ve şortlarla hiç zorlanmadan kombinleyebileceğiniz parçadır bluzlar. Bluzların diğer kıyafetlere göre daha fazla avantajı bulunmaktadır. En büyük avantajlarından biri ise hem gündelik yaşamda hemde resmi ortamlarda rahatlıkla giyilebilir bir kıyafet.

Bu yaz ve hatta diğer tüm mevsimleri bile tamamlayacağınız bluzlar... Severek takip ettiğiniz modacılar, açık omuzları ve sırtları ile çeşitli kuşakları ve bağcıkları, yarıkları ve sıradışı kolları olan 2020 bluzlarının şık modellerini sergiliyorlar. Tasarımcılar bu sene kol detaylarına daha çok önem vermişe benziyor.

Bluzlar kadınların en çok ilgi gösterdiği kıyafetler arasında. Bunun en büyük sebebleri arasında bluz modellerinin birçok şeyle kombinlendiği takdirde oldukça iyi bir tarz oluşturması yatıyor.  Kıyafetlerde en önemli bir diğer etken ise renk seçimlerinin doğru bir şekilde yapılmış olması. Renk seçimi bir kıyafetin duruşunda etkili gözükmesini sağlayan çok önemli bir unsur olmakla beraber o kıyafetin dikkat çekici durmasınıda sağlamaktadır. Bu durumda iyi bir renk seçimi ile birlikte iyi bir kıyafetin bir bütünü oluşturması gerçek tarzınızı ortaya koyacaktır.

Modaya uygun renk kombinasyonları ve yeni bluz stillerinde baskılar, görüntüleri daha parlak, etkili ve ilgi çekici hale getirecek kadar ilginç olmayacak. Modaya uygun baskılar ve desenler, romantik çiçekler ve çiçekçilik olabilir, modaya uygun bluzlarla her mevsim için uygun kombinler oluşturur. 

Bluzlar asla sade bir kıyafet değildir. Hatta en şık kıyafetlerden biridir. Öyle ki fazlasıyla çeşitleri vardır. Omuz askılı, açık omuzlu, tek omuzlu, shuttlecocks yaka, sıradışı kollar, modaya uygun baskılar, kuşak ve fiyonk detayları, madonna yaka, stand yaka, klasik- iş tarzı bluzlar olmak üzere çok fazla çeşidi bulunur. Bu nedenle en şık kıyafetleriniz bluzlarınız olabilir. 

Bluzlarla kombin yapmak da bir o kadar kolaydır. Tek renk özellikle bej veya beyaz renk bluzları ekosa pantolonlarla, karmaşık desenli bluzları kot veya kumaş pantolonlarla, tek renk omuz detaylı bluzu eteklerinizle çok rahat kullanabilirsiniz.  Jean, bluz ve ceket kombinleri son zamanlarda oldukça dikkat çekmektedir.

Kilo konusuna da değinmemiz gerekirse, kilosu ile sorunları olanlar kol detaylı bluzları daha çok tercih edebilir.

Filtre