Yeni Elbise Modelleri

2020-06-13

Elbise demek hem rahatlık hem zarafet demek… Dolapta olmazsa olmaz ve asla yeri dolmaz demek. Her yaş ve kiloda her mevsim giyilebilen en kurtarıcı parça demek. Boyu, rengi, kumaşı, deseni, aksesuarları ve duruşuyla; tek bir parçada koca bir dünya demek.

Elbiseler, yıllar içinde modası sık sık değişime uğrasa da kadınların her zaman dolabının bir köşesini süsledi. 1950’li yıllara kadar genellikle vatkalı, geniş omuzlu, dar, boyu diz altına kadar uzayan sade desenli ya da deseniz Yeni elbise modelleri ön plandayken, 60’lara doğru kayık yakalı bol desenli elbise furyası 60’lı yılların sonuna doğru ise geniş etekli, elbise modelleri ön plana çıktı. Kloş etekli diz altı elbiseler, aynı desende kullanılan saç bandı ile 70’li yıllarda özgür ruhlu kadınların evrensel kıyafeti oluverdi.

80’li yıllarda etek kısmı çan şeklinde tasarlanmış elbiseler, 90’lı yıllarda ise omuz dekolteli elbise modelleri revaçtaydı. 2000 li yıllara yaklaşıldığında ise parlak kumaşlar, dar kesim elbise modelleri ve parlak aksesuarlar kadınların dolaplarında yer bulmaya başladı. Günümüzde ise elbise modelleri, elbise tarihinin tüm moda akımlarını bir araya getiren ruha sahip. Zamansız kıyafet parçaları, modern kadınların hayatlarını kolaylaştırırken, elbiseler; her yaşam tarzı, zevk ve yaştan kadına hitap edecek kadar çeşitli ve farklı.

Elbise; günün her saati, her ortam ve koşulda rahatlıkla tercih edilebilir bir parça. Gündelik kullanım için; keten elbise modelleri, yaz aylarında, sahillerde, yollarda, kafelerde rahatlıkla kullanabileceğiniz straplez elbise modelleri, her an şıklığı temsil eden güpürlü elbise modelleri, davetlere katılırken bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz dantelli elbise modelleri, alışverişte, sinemada arkadaş buluşmalarında rahatına düşkün kadınların keyifle giydiği desenli elbise modelleri, nikah törenlerinde ve hatta düğünlerde gelinlik alternatifi olarak da sıklıkla karşımıza çıkan beyaz italyan elbise modelleri, gece elbiseleri, mini elbiseler, uzun elbiseler ve daha niceleri… Sadece tek bir parça kıyafetin sayamayacağımız kadar çok modeli olması sanırım modasının hiçbir zaman geçmeyeceğinin de en güzel ispatı.

Elbise seçimi tamamen, kişinin tarzının dışa yansıması olarak değerlendirilebilir. Kısa ya da uzun, dar ya da geniş, renkli ya da desenli, düz ya da aksesuarlı, nasıl bir elbise seçeceğiniz aslında karakteriniz ve yaşam tarzınızın bir uzantısıdır. İster bir plazada çalışıyor olun ister rahtına düşkün bir gezgin, mutlaka size uyum sağlayacak bir elbise modeli vardır. Bahar, yaz ya da kış; tüm hava koşullarında size eşlik edecek elbise modellerine, dolabınızda mutlaka hak ettiği yeri açın, rahat ve estetiği bir parçada giyebilmenin tadını çıkarın.

Filtre