SOĞUK HAVALARA COOL ÇANTALAR

2020-11-28

Kıyafet ve stil bir bütündür ve tüm aksesuarlar bir araya gelmeden asla tamam olamaz. Küpeden kolyeye, şaldan, ayakkabıya üzerinizde taşıyan her parçanın görüntü ve hissi, stil bütünlüğünüze bir katkı sağlaması için özenle seçilmelidir. Özellikle soğuk havalarda, tüm modeller iyice gözden geçirilerek, kombine uygun ve stilinizi tamamlayan en uygun çantayı seçebilirsiniz. Soğuk havalarda cool çantalar, stilin de ötesinde bakışları üzerinizde toplamanızı sağlayacak en önemli unsurların başında gelir.

Soğuk havalarda, tüm kıyafetlerin kalınlığı nedeniyle seçilen aksesuarların boyut ve ağırlıkları büyük önem kazanır. Kalın kulplar, büyük hatlar ve aksesuarlara sahip çantalar, soğuk havalarda tercih edilirken, yağmur ve soğuk da hesaba katıldığında kumaş yerine deri kullanımı ön plana çıkmaktadır. Soğuk havalarda cool çantalar arasında belki de ilk sıraya yerleşen deri omuz çantası modelleri, renk, toka ve kayış seçeneklerinin çokluğu nedeniyle dikkatle seçilmelidir. Sonbahar kış çanta trendleri arasında sayabileceğimiz deri sırt çantası modelleri de kıyafet seçimi ile bir araya getirildiğinde doğru bir stile sahip olmanıza yardımcı olacak aksesuarlar arasında sayılmaktadır.

Çanta kayışı açısından bakıldığında sonbahar kış trendleri arasında gümüş, altın ya da kemik yapılarda oldukça kalın zincirlerin olduğunu da söylemeliyiz. Ayakkabı ve hatta elbiselerde de sıklıkla kullanılan detaylar arasında bulunan kalın zincir parçalar, çanta modellerinin farklılıklarını sağlayan aksesuarları arasında kendisine önemli bir yer edinmiştir. Bir çok ünlü çanta markasının sonbahar kış koleksiyonlarında karşımıza çıkan kalın zincir çanta askılarının, uygun iç ve dış giyim parçaları ile bir araya getirilmesiyle, son derece kusursuz bir stil yakalamak mümkün olacaktır.

Kıyafet kombinlerinde hareketli parçalara yer vermek, stilinizi daha genç ve dinamik bir hale getirebilir. Püsküllü çantalar, soğuk havalarda görüntünüzü ısıtırken, enerjinizi yansıtmanızı da sağlayacaktır. Püskül ve boncukların bir arada kullanıldığı çantalar sonbahar kış kreasyonlarında sıklıkla karşımıza çıkan parçalar arasındadır.

Koyun kürkü görünümüne ve yün dokuya sahip çantalar, kış aylarında görüntüsü ile iç ısıtan ve soğuğun ruhunu okşayan çantalar arasında yer almaktadır. Hemen tüm renklerde olabilen yün çanta modelleri, uygun kıyafetler ile kombinlenerek kış boyunca kullanılabilir.

Filtre