İtalyan Bluzlar

2020-07-25

Şık ve güzel görünmek herkesin hayalidir. Bunun için iyi bir giyim tarzı da büyük önem taşıyor. Modayı takip etmek ve buna uygun kıyafetler seçmek oldukça yaygınlaştı. Moda denilince akla ilk gelen İtalyan modası oluyor. İtalyan stili, şık olmanın bir yolu haline geldi. Özellikle yaz mevsiminde sıklıkla tercih edilen İtalyan bluzlar, dolapların da vazgeçilmezi oluverdi. Rengarenk tasarımlarıyla ön plana çıkan İtalyan bluz modelleri, fark yaratıyor ve her yönüyle şık olmayı sağlıyor. Tarzını yakalamak isteyen kadınların İtalyan bluzlarını tercih etmeleri gerekiyor. İtalyan bluzlar kumaşlarıyla da dikkat çekiyor. Doğru kumaş seçimi rahatlığı da beraberinde getiriyor.

keten bluz

İtalyan keten bluzlar bunun için kullanılabilecek ideal kumaş seçimi olabilir. Yaz ayları için keten kumaş sıklıkla tercih edilir. Bu rahatlığı İtalyan tarzıyla birleştirince oldukça şık bir görüntü ortaya çıkacaktır. Ayrıca İtalyan keten bluzlar her mevsim için konforu da beraberinde getirir. Çeşitli renkte, her tarzda şıklığınızın en önemli parçası haline gelen modelleri ise vazgeçilmeziniz haline gelecek.

İtalyan ipek bluz 

Farklı kombinlerle hem rahatlık hem şıklık mümkün. İtalyan ipek bluzlar tam olarak tarzınızı yansıtacak. Rahatlığından ve sportif görünümden vazgeçemeyenlerin tercihi ise kapşonlu bluzlar oluyor.

Kapşonlu Bluz

Şıklığından ve rahatlığından ödün vermek istemeyenler için İtalyan bluzları, modaya uygun tarzıyla dikkat çekiyor. Hareketlilik ve canlılık kazandıran bu bluzlar her zevke uygun ve yenilikçi görünümüyle insanı büyülüyor. Her mevsime uygun italyan bluzları kumaşlarına göre ister sıcak havada ister soğuk havada her koşulda yenilikçi ve şık bir görüntüye sahip olmayı sağlıyor.

pamuklu bluz

Kişiye özgü seçenek sunan modelleriyle farklı tarzlarda şıklık mümkün hale geliyor. Isıyı vücudun dışına taşıyarak serin tutan İtalyan pamuklu bluzlar, rahatlıkla temizlenebilen pamuklu kumaş kullanıldığından, tercih edildiğinde konforu yakalamanıza da yardımcı olur. Ayrıca nemi hızlıca emdiği bilinen pamuklu bluzlar pek çok yönden tercih sebebidir.

Salaş Bluzlar

Hem Tarz Hem Şık

italyan salaş bluz seçimi, isterseniz de soğuk havalarda bile şık görünmenizi sağlayacak şıklığınızdan ödün vermeyin.

Yenilikçi tarzla sokakta yürürken, işe veya okula gittiğinizde her zaman şıklığınızdan söz ettirmeniz mümkün. Tarzınızla fark yaratırken konforu da elden bırakmamak için italyan modasını tercih etmek ve kombinlerinizde doğru kullanmanız şıklığı da elden bırakmamanızı sağlayacak. İsteğe göre, v yaka balıkçı yaka, kare yaka,bisiklet yaka, kayık yaka gibi çeşitli yaka modelleriyle bluz tercihinizi kullanabilirsiniz.

Payetli Bluz

Her sezona uygun italyan payetli bluz dilediğiniz şekilde kombinliyebilmeniz de mümkün. Birbirinden şık bluzlar ile tarz sahibi olmak artık çok kolay...Gidilen yerlerde en şık görünmek aynı zamanda rahat hissetmek için aldığınız italyan bluzları, hem rahat hem şık pantolonlarla da kombinleyebilirsiniz. Konforlu ve şık bir tasarıma sahip olan bluzlarla günün her saati her yerde iyi görünmek mümkün bir hale geldi.

Standart beden bluzlar

Standart Beden Bluzlar

İtalyan tarzıyla şıklığı tamamlamak isteyen bayanlar, çeşitli renklere sahip bluzlar ile zevklerine göre seçim yapabiliyor. Her tarza uygun italyan bluzlar göz zevkine hitap ediyor. İtalyan tarzı bayanların oldukça tercih ettiği bir tarz çeşididir. Özellikle bu moda anlayışını benimseyen ve takip eden kadınlar, şıklıklarına ve rahatlıklarına da önem gösterir. İtalyan kesim pantolonlar, italyan tarzı bluzlar ya da genel anlamda italyan modası özellikle kadınların adından çok sık söz ettiği konulardır. Zarifliği ve tarz görünmeyi sağlayan bu moda anlayışı hanımların zevkleriyle birleşince hem rahatlık hem şıklık sağlayan italyan bluzları da adından çok söz ettiriyor. Çok eski zamanlardan beri varolan bu moda anlayışı, kadınların da tarih boyunca vazgeçilmezi oldu. Dünya çapına bir üne sahip olan italyan modası, gelişerek günümüze kadar ulaştı ve pek çok yönden tercih sebebi haline geldi. İtalyan bluzlar, yenilikçi tarzlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

 


Ayten *** (2020-07-29)
Çok güzel yazmışsın nereden bulabiliriz bu italyanlari İtalya ya mı gidek

Merhabalar; Sitemizde Satılan Ürünler İtalyan Modacılarımız Tarafından Özenle Seçilip Sınırlı Sayıda Getiriliyor. Bizden Alabilirsiniz.
Pua Fashion (2020-10-06)

Merhabalar; puafashion.com adresinde bulunan bütün ürünler İtalya'dan getirilmektedir, İtalya'ya gitmeden sitemizden sipariş verebilirsiniz.
Pua fashion (2020-07-30)
Filtre