Viskon Elbise

2020-06-24

Viskon elbiseler ile şıklığınıza şıklık katmaya hazır mısınız? Viskon kumaşın rahatlığı, üstün nem alma özelliği ve kolay ütülenmesi bir elbisede bir araya gelirse, ortaya hiç de yabana atılmayacak şıklıkta güzel bir viskon elbise gelir. Viskon kumaş pamuk kumaşa oranla daha iyi nem tutma özelliğine sahiptir ve bu özellik onu, özellikle yaz aylarında vazgeçilmezler listesine sokar.

Viskon elbiseler, üstün desen tutma özelliğiyle, üzerine basılan her türlü deseni, rengi sorunsuzca ve en parlak haliyle taşır. Viskon elbiseler bu nedenle her renk ve desende üretilebilirler. Viskon kumaşa sahip tüm diğer kıyafetlerde olduğu gibi viskon elbiselerin de elde ve mümkünse ılık suyla yıkanması tavsiye edilir. Kurutma makinesi kullanılması önerilmez. Viskon kıyafetlerinizi, elbiselerinizi istediğiniz gibi ütüleyebilirsiniz. Ütülemesi oldukça kolay olan viskon elbiseler, sadece bu özelliğiyle bile yaz tatili bavullarının en sevilen üyesi olacaktır.

Viskon kumaşı her türlü model ve kesime uygulanabilir. Bu sayede viskon elbiseler çeşitli model boy ve kesimlerde rahatlıkla üretilebilirler. Kumaşın dayanıklılığı sayesinde üzerine her türlü aksesuar dikimine de uygundur. Zincir parçalar, fermuarlar, düğmeler gibi ağır parçalar da viskon elbiseler üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Kumaş kalınlığı fazla yüksek olmayan viskon elbiseler her kalıp için rahatlıkla oluşturulabilir.

Desen çeşitliliği sayesinde her sezon ve moda akımına uygun viskon elbise bulmanız mümkündür. Koyu renklere sahip viskon elbiseler üzerinde kullanılan açık renk parlak desenler, kumaş kalitesinden dolayı uzun yıllar renklerinde herhangi bir değişikliğe uğramadan kullanılabilir. Desensiz viskon elbiseler gerek elbiseye dikilen gerekse elbise ile birlikte ayrıca kullanılabilecek aksesuarlarla tamamlanabilir.

 

Viskon kumaşı, pamuğa oranla daha esnektir. Bu sayede bu kumaş ile oluşturulan viskon elbiseler vücutta akıcı ve hoş bir görüntü oluştururlar. Esneklik özelliği sayesinde viskon kumaş ile elbise dışında, gecelik, sabahlık, şort, tişört ya da etek de yapmak mümkündür. Viskon kumaşı, elbisenin tamamında olabileceği gibi detaylarında da uygulanabilir. Viskon canlı renkleri kolaylıkla taşıyan bir kumaş olduğundan, uygulandığı elbiseye canlılık ve parlaklık kazandıracaktır. 


Her mevsim değerlendirebileceğiniz, vücut yapınıza uygun ve her boyda bulabileceğiniz viskon elbiseler hem rahat hem şık olmanızı sağlayacak. Üstün nem alma özelliğiyle yaz aylarında sağlığınızı korumanıza yardım ederken, aynı zamanda şıklığınızdan ödün vermemenizi sağlayacak. Viskon elbiseler ile uygun ayakkabı, babet, çizme kombinleri yaparak tarzınızı konuşturabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şek doğru kesim, doğru renk ve doğru boyda bir viskon elbiseyi dolabınıza eklemek. 

Filtre